18 YIL SONRA GELEN İTİRAF! ARZU ÖĞRETMENİN CİNAYETİ ÇÖZÜLDÜ

Samsun’da polise giden Erkan C.(52) 18 yıl önce İstanbul’da Arzu Nihal Çelik’i arkadaşı Ceyhan Ö. İle birlikte öldürdüğünü itiraf etti. Cinayeti de maktulün eşi Şerafettin Çelik’in azmettirdiğini söyledi. Öğretmen Arzu Nihal Çelik iki küçük kızının gözleri önünde silahla öldürülmüştü.

18 YIL SONRA GELEN İTİRAF! ARZU ÖĞRETMENİN CİNAYETİ ÇÖZÜLDÜ
01 Ekim 2022 - 11:58 - Güncelleme: 01 Ekim 2022 - 12:18
MUHABİR TV  ÖZEL HABER

Olay 5 Mayıs 2004’de Fatih’de meydana geldi. Muhabir Tv'nin özel haberine göregöre müzik öğretmeni Arzu Nihal Çelik, evlerine gelen kimliği iki kişi tarafından silahla ateş edilerek öldürüldü. Biri 12 diğeri 6 yaşındaki iki kızının gözleri önünde öldürülen Çelik’in cinayeti ile ilgili çalışma başlatıldı. O dönem yapılan çalışmalarda Çelik’in eşi Şerafettin Çelik’in olaydan bir gün önce evden ayrılarak Ankara’ya gittiği belirlenmişti. 2001 yılında Hollanda’da uyuşturucu madde satarken yakalanan ve bir süre cezaevinde yattığı belirlenen eşinin cinayetle bağlantısı olabileceği ihtimali üzerine çalışma başlatıldı. Gözaltına alınan Şerafettin Çelik’in cinayetle bağlantısı olabilecek bir delil bulunmayınca serbest bırakıldı.





18 YIL SONRA İTİRAF GELDİ

Olayla ilgili 18 yıl sonra bir gelişme yaşandı. Samsun Cinayet Büro Amirliği’ne 5 gün önce giden Erkan C (52) Arzu Nihal Çelik’i arkadaşı Ceyhan Ö. İle birlikte öldürdüğünü itiraf etti. Erkan C. polise “ Ben bir el ateş ettim. Arkadaşım Ceyhan’da elimde silahı aldı o da bir el ateş etti.” Dedi. Cinayeti de Arzu Nihal Çelik’in eşi Şerafettin Çelik’in azmettirdiğini söyledi. İtiraf üzerine Erkan C., gözaltına alındı.




ŞERAFETTİN ÇELİK ÖLMÜŞ

Gözaltına alınan Erkan C., İstanbul ekiplerine teslim edildi. İstanbul Cinayet Büro Amirliği’nde işlemleri yapılan Erkan C., adliyeye gönderildi. Erkan C.’nin itirafları üzerine çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalarda Şerafettin Çelik’in 3 yıl önce öldüğü ortaya çıktı. Polis diğer şüphelinin yakalanması için çalışmalara devam ediyor.

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum