Ali Sunal'dan açıklama geldi! Show TV'den ayrıldı iddiaları gündeme gelmişti

Ali Sunal'ın Güldür Güldür Show'da depremle ilgili yaptığı konuşmanın ardından Show TV ile arasının açıldığı ve oyuncunun Güldür Güldür'den ayrıldığı iddia edildi.

Ali Sunal'dan açıklama geldi! Show TV'den ayrıldı iddiaları gündeme gelmişti
26 Mart 2023 - 19:28 - Güncelleme: 26 Mart 2023 - 19:35

Show TV'de yayımlanan Güldür Güldür programında depremle ilgili yaptığı konuşmanın ardından programdan ayrıldığı iddia edilen Ali Sunal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Bir yere gittiğim yok, git diyen de yok" diyerek yalanladı.

Son dönemde skeçlerle gündeme damga vuran komedi skeç programı Güldür Güldür'ün suncusu Ali Sunal, üç hafta önce yayımlanan programda depremle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu. Ali Sunal'ın bu açıklamalardan sonra programdan ayrılacağı
iddia edildi.






İDDİALARI YALANLADI

Ali Sunal, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla iddiaları yalanladı. Bir yere gitmediğini söyleyen Sunal, yola devam ettiklerini belirtti: "Efendim iyi pazarlar. Dün 'Güldür Güldür' kanalımız Show TV'de yayındayken benim ayrıldığım gibi asılsız bir bilgi yayılmış. Bir yere gittiğimiz yok, git diyen de yok. Kanalımızda, bir parçası olmaktan gurur duyduğum programımızla devam ediyoruz. Hepinize sevgiler saygılar."

İşte o açıklama...



YORUMLAR

  • 0 Yorum