Gazetecilik kategorisinde "Mesleğinde En İyiler " ödülü Mustafa Şekeroğlu'na verildi

Şanlıurfalılar Platformu ve Şanlıurfa Gönüllüleri Derneği tarafından düzenlenen "Mesleğinde En İyiler Ödül Töreni" düzenlendi. Çeşitli meslek gruplarında en iyilerine ödülleri verildi

Reklam
Reklam


Şanlıurfalılar Platformu ve Şanlıurfa Gönüllüleri Derneği tarafından düzenlenen "Mesleğinde En İyiler Ödül Töreni" Ankara’da düzenlendi. Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu, gazetecilik kategorisinde  “Mesleğinde en iyiler” ödülüne layık görüldü.



Merkezi Ankara’da bulunan Şanlıurfalılar Platformu tarafından düzenlenen ödül törenine, iş, siyaset, sağlık, hukuk, sanat, spor, medya gibi birçok alanda faaliyet gösteren mesleğin önemli isimlerini bir araya getirdi.


Şanlıurfa Platformu Başkanı Habip Çadırcı yaptığı konuşma da “Artık geleneksel hale gelen ödül törenimizde hem ülkemiz hemde Şanlıurfa'mızın değerlerini ön plana çıkarıyoruz. Mesleğinde fark yaratanları, şehrimizin ve ülkemizin gelişmesi ve kalkınmasına katkıda bulunan değerleri ödüllendiriyoruz” dedi.


"BU ÖDÜL BENİ ONURLANDIRDI"

Ödül alan Mustafa Şekeroğlu, başta Şanlıurfalılar Platform bakanı Habib Çadırcı başta olmak üzere tüm yöneticilere teşekkür etti. Şekeroğlu " Bu ödül benim için manevi anlamı çok büyük. Kendi topraklamın koktuğu bir ödül bu. Şanlıurfalı büyüklerimizin düzenlediği değerli bir gün için kendilerine tekrar teşekkür ederim. Gazetecilik zor meslekler arasında biridir. Tarafsız ve doğru habercilik yapmak önemli. Elbette ahlaki değerlerde önemlidir" dedi..


HABERTÜRK'TEKİ HABER İÇİN TIKLAYIN
 

mustafa şekeroğlu habib çadırcı şanlıurfalılar platform mesleğinde en iyiler