Münevver Karabulut'un öldürüldüğü 'Vahşetin evi' yıkıldı

Türkiye'yi sarsan Münevver Karabulut cinayetinin işlendiği vahşet evi yıkılıyor. Bahçeşehir'de bulunan ve olay yerinin de aralarında bulunduğu Şelale Evleri Sitesi, kentsel dönüşüm kapsamında yıkılarak yerine 12 katlı apartmanlar dikilecek. Vahşet evinin yıkılacağını duyan Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut 'İnşallah yıkılır' dedi. Bu gelişmelerin ardından villa yıkımına başlandı. Yıkılan 4 villadan biri Münevver'in öldürüldüğü ev olduğu öğrenildi.

Reklam
Reklam


Muhabir TV ÖZEL HABER

Türkiye Bahçeşehir’deki 3 katlı evlerden oluşan Şelale Evleri Sitesini 3 Mart 2009 günü işlenen bir vahşetle duydu. Muhabir Tv'nin özel haberine göre, 17 yaşındaki lise öğrencisi Münevver Karabulut, erkek arkadaşı Cem Garipoğlu tarafından o sitenin 73 numaralı villasında vahşice katledildi. Cem Garipoğlu, Münevver’i önce defalarca bıçakladı. Ardından, kafasını testereyle keserek gitar kutusuna, vücudunu ise bavula koyarak Etiler’de bir çöp konteynıra attı. Cesedin bulunmasıyla başlanan soruşturmanın izleri Hayyam Garipoğlu’nun yeğeni Cem Garipoğlu’na uzandı. Katil zanlısı Cem Garipoğlu’nu gözaltına almak için villaya giden polis, korkunç cinayetin kanlı izleriyle karşılaştı.  Polisin incelemesiyle vahşet evinde birçok delil buldu. O günden sonra Münevver Karabulut cinayeti Türkiye gündeminde yer almaya başladı.




LANETLİ VİLLA

Yıllarca konuşulan ve unutulmayan Münevver Karabulut’un öldürüldüğü o villa da olay sonrası adeta lanetlendi.  Olaydan sonra Garipoğlu ailesi villadan taşındı. Garipoğlu ailesinin evi boşaltmasıyla o villa kiralık olarak emlakçıya verildi. Ancak o kanlı villa yıllarca kiracı bulamadı.




YIKIM KARARI ÇIKTI

Yıllar sonra 2020’de vahşet evinin bulunduğu Şelale Evleri Sitesi hakkında önemli bir gelişme yaşandı. Başakşehir Belediyesi 14 villadan oluşan Şelale Evleri’nin 12 katlı apartmanlara dönüşümü için İBB meclisine önerge sundu. Önerge 2021’de AK Parti ve MHP’nin oy birliği ile kabul edildi. Şelale Evleri Sitesi kentsel dönüşüm kapsamında yıkım kararı çıktı.







‘İNŞALLAH YIKILIR’

Vahşet evinin yıkılacağı haberi Habertürk’ten öğrenen Münevver Karabulut’un babası Süreyya Karabulut Mustafa Şekeroğlu'na yaptığı açıklamada “Villanın yıkılacağını bilmiyordum. Yeni duydum. İnşallah yıkılır” dedi.




İLK YIKILAN VİLLA OLDU

Muhabir Tv'nin haberinin ardından Şelale Evleri bugün kentsel dönüşüm kapsamında yıkılmaya başlandı. Yıkım Münevver Karabulut'un öldürülüdüğü Şelale Evleri numara 73 ile başladı. İlk yıkılan villa Garipoğlu ailesinin oturduğu villa oldu. Yıkım ekipleri diğer villaların yıkımına devam edecek.

YIKILMASIN DİYE İTİRAZ ETTİLER

Şelale Evleri Sitesi hakkında çıkan bu yıkım kararının ardından Bahçeşehir’li gönüllerden oluşan ‘Komşu İnisiyatifi Platformu’ grup, villaların yıkım kararına itiraz ederek iptal davası başvurusunda bulundu. Geçtiğimiz günlerde de villaların olduğu yerde bir basın açıklaması yapan Platform Bahçeşehir’deki Şelale Evlerinde kentsel dönüşüm başlarsa diğer villalara da sıçrayacağını ve Bahçeşehir’in açık bir cezaevine dönüşeceğini söylediler.

İŞTE VAHŞETİN EVİ..OLAY YERİ FOTORAĞLARI..GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


 

münevver karabulut cem garipoğlu şelale evleri bahçeşehir süreyya karabulut