Bakan Dönmez'den elektrik faturaları açıklaması

Bakan Dönmez, elektrik dağıtım şirketleri ile yaptığı görüşme sonrası açıklamalarda bulundu. Dönmez, "100 liralık elektrik faturasının 50 lirasını devletimiz karşılıyor. Doğalgazda ise 100 TL'lik faturanın 75 lirası hükümetimiz tarafından karşılanmakta'' dedi.

Bakan Dönmez'den elektrik faturaları açıklaması
11 Şubat 2022 - 20:10
Bakan Dönmez'in konuşmasından satır başları

Bakan Dönmez, "Muhalefetini Türkiye'nin tökezlemesi üzerine kuran bir siyasetin, adeta freni boşalmış bir kamyon gibi her gün yalanlarla dolu bir yokuştan aşağı indiğini görüyoruz. Hiçbir ahlaki ve insani değerden nasibini almayan bu tarz bir siyasetin, önüne ne gelirse sürüklediğine, halkı kışkırtmaya yönelik attığı adımların sonuncusuna geçtiğimiz günlerde şahit olduk"

"Demokratik sınır ve nezaketler içerisinde her türlü eleştiriye, görüşe sonuna kadar açığız. Ancak provokasyondan medet umanların da her zaman karşısında olacağız"

"100 liralık elektrik faturasının 50 lirasını devletimiz karşılıyor. Doğalgazda ise 100 TL'lik faturanın 75 lirası hükümetimiz tarafından karşılanmakta" Bakan Dönmez, 21 elektrik dağıtım bölgesinin yöneticileri ile bir araya geldi 

YORUMLAR

  • 0 Yorum