Bilal Sonses kimdir, kaç yaşında, nereli? Bilal Sonses şarkıları!

Magazin Haberleri - Türk pop müziğinin yeni trend isimleri arasında yer alan genç şarkıcı Bilal Sonses bu akşam Şarkılar Bizi Söyler programına konuk oluyor....

Bilal Sonses kimdir, kaç yaşında, nereli? Bilal Sonses şarkıları!
20 Mayıs 2023 - 21:37 - Güncelleme: 20 Mayıs 2023 - 21:44
Bilal Sonses son zamanlarda oldukça popüler şarkıları yorumlaması ile adından sıkça söz ettirdi ve birçok insanın beğenisini kazandı. Son dönemde şarkılarıyla ismi parlayanlar arasında yerini alan Bilal Sonsesin hayatı Şarkılar Bizi Söyler programına konuk olmasından sonra merak edilmeye başladı. 2015 Yılında Youtube'da açtığı Bilal Sonses kanalında Ayla Çelik'in Bağdat şarkısı ve Kendi yazdığı şarkıları olan İki Kelime, Elin Olamam, Sol Yanım ve Sana Bir Şey Olmasın gibi şarkılarla tanındı. Sosyal medyanın gücünü en iyi şekilde kullanan Bilal Sonses, ilk yayınlanan albümü olan ''Yak'' ve sonrasındaki ''Öpesim var'' albümleri milyonlarca kişi tarafından dinlenmiştir.Son olarak da ''İki Kelime'' adlı çalışma ile adından söz ettirmiştir. Kendi çaldığı gitarı ile çektiği amatör videolar sonrasında profesyonel çalışmaları bu şekilde devam ettirmektedir. Son Olarak İki Kelime, Elin Olamam, Sana Bir Şey Olmasın, Sol Yanım, Görmedim Sen Gibi şarkıları ile diğer birçok şarkısında olduğu gibi tıklanma rekoru kırmıştır. Reynmen ile yapmış olduğu Sen Aldırma isimli şarkı yorumu ve seslendirmiştir.





BİLAL SONSES KİMDİR?

28 Ekim 1993 yılında dünyaya gelen Bilal Sonses, İstanbul Fatih doğumludur. 27 yaşında olan genç sanatçı, doğma ve büyüme İstanbulludur. Lise öğretimini Mehmet İhsan Mermerci Anadolu Turizm Otelcilik Lisesinde tamamlamıştır. Üniversite eğitiminin ilk iki yılını Çanakkale 18 Mart Üniversitesi'nin iki yıllık ön lisans programı ile tamamladıktan sonra Düzce Üniversitesi'ne kayıt olmuş ve eğitim hayatına burada devam etmiştir.

BİLAL SONSES ŞARKILARI

İnat Keçi (2019)İçimden Gelmiyor (ft. Bengü) (2019)Sevme (2019)Sen Aldırma (ft. Reynmen) (2019)Neyim Olacaktın? (2019)Cennetten Çiçek (2019)''Son olarak İki Kelime'' (2019)Sende Kaldı Yüreğim (ft. Derya Bedavacı) (2020)Sonu Gelmez (ft. Seda Tripkolic) (2020)Yara (ft. Ziynet Sali) (2020)Görmedim Sen Gibi (2020)Nefret (2020)Geç Değil (ft. Rozz Kalliope) (2020)Sebepsiz Boş Yere (2021) 

YORUMLAR

  • 0 Yorum