BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ? 13 Aralık 2022 Salı Antalya ve Kars'ta okullar tatil oldu mu, valilikten açıklama yapıldı mı?

Bugün okulların tatil olup olmadığı, çok sayıda veli ve öğrenci tarafından merak konusu oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü internet sitesinde 13 Aralık 2022 Salı gününün hava durumu açıklamasını yayımladı. Antalya Kumluca'da Pazar günü öğleden sonra başlayan ve aralıklı bir şekilde devam eden sağanak yağış sonrası dereler taşınca pazartesi günü için tatil haberi gelmişti. Kars'ta ise kötü hava koşulları nedeni ile tatil araştırmaları hız kazandı. Peki, bugün Antalya ve Kars'ta okullar tatil mi?

BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ? 13 Aralık 2022 Salı Antalya ve Kars'ta okullar tatil oldu mu, valilikten açıklama yapıldı mı?
13 Aralık 2022 - 11:01

13 Aralık'ta okulların tatil olup olmadığı konusunda son dakika açıklaması bekleniyordu. Antalya'da yaşayan öğrenci ve veliler sel felaketinin ardından tatil haberlerini arama motorlarında sorgulamaya devam ediyor. 12 Aralık Pazartesi günü için Kumluca ve Finike'de ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 1 gün ara verilmişti.13 Aralık için henüz açıklama yapılmadı.

BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ?

Bugün valiliklerden tatil açıklaması yapılmadı.

Güncel açıklamaları haberimiz içerisinden takip edebilirsiniz.

Sel sebebiyle Kumluca ve Finike’de okullar tatil edilmişti. Kumluca Kaymakamı ve Finike Kaymakam Vekili Tekin Erdenir, sel sebebiyle Kumluca ve Finike'de ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 1 gün (12 Aralık) süreyle ara verildiğini açıklamıştı.

 

HAVA DURUMU AÇIKLAMALARI

Yapılan en son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın kuzeyi, Güney ve Kıyı Ege, Batı ve Orta Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Anadolu'nun batısı ve Güneydoğu Anadolu ile Çanakkale ve Hatay çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı; Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'nun doğusunun karla karışık yağmur, yükseklerinin hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinde Antalya ve Isparta ile Burdur'un doğu ilçelerinde, gece saatlerinde Muğla çevreleri ile Aydın'ın kıyılarında yerel kuvvetli olması bekleniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum