Bugün Şırnak'ta okullar tatil mi? 13 Nisan 2023 Şırnak'ta okulların tatil olduğu ilçeler...

Bugün Şırnak'ta okullar tatil mi? Olumsuz hava koşullarının ardından valilikten açıklama yapıldı. Veliler ve öğrenciler yoğun yağışın etkili olduğu kentte eğitim öğretime ara verilip verilmeyeceğini merak ediyor. Silopi ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle cadde ve sokakları su bastı, bazı araçlar yolda mahsur kaldı. Peki, bugün Şırnak'ta okullar var mı? 13 Nisan 2023 Perşembe Şırnak'ta okullar tatil mi?

Bugün Şırnak'ta okullar tatil mi? 13 Nisan 2023 Şırnak'ta okulların tatil olduğu ilçeler...
13 Nisan 2023 - 10:29

Şırnak Silopi ile ilgili geçtiğimiz gün valilikten açıklama geldi. Yoğun yağış nedeniyle kentte okullara ara verilip verilmediği veli ve öğrenciler tarafından araştırılıyor. Civar şehirlerinde sel felaketinin yaşandığı Şırnak'ta da zorlu hava şartları yaşanıyor. İşte 13 Nisan 2023 Şırnak'ta okulların olup olmadığına ilişikn ayrıntılar...

BUGÜN ŞIRNAK'TA OKULLAR VAR MI?

Şırnak’ta okullar tatil edildi. Yoğun sağanak yağış nedeniyle eğitim ve öğretime ara verildi.

 

13 NİSAN 2023 ŞIRNAK'TA OKUL YOK MU?

Şırnak Valiliğinden yapılan açıklama şu şekilde:

"Alınan meteorolojik raporlar ve olumsuz hava koşulları nedeniyle 13 Nisan 2023 Perşembe günü; Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ilimiz merkez ilçe ve bağlı belde ve köylerde, bütün resmi ve özel temel eğitim ve ortaöğretim kurumlarımızdaki eğitim faaliyetlerine bir gün süreyle ara verilmesi kararlaştırılmıştır”
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum