Gazeteci Cem Seymen'den köpek Nero özürü! İş insanı Alp Erkin'den özür diledi

İstanbul'da 2 yıl önce eşine saldıran Nero isimli köpeği evin bahçesinde iki kurşunla öldüren Alp Erkin'e tepki gösteren gazeteci Cem Seymen, iş insanı ve eşinden özür diledi. Olayın medyaya servis edildiği gibi olmadığını öğrendiğini belirten Cem Seymen, twitter hesabından özür açıklamasını yaptı. Nero adlı köpeğin öldürülmesi ile ilgili yapılan soruşturmada iş insanı hakkında takipsizlik kararı çıkmıştı.

Gazeteci Cem Seymen'den köpek Nero özürü! İş insanı Alp Erkin'den özür diledi
19 Ekim 2022 - 20:08

İstanbul Sarıyer'de 2020 yılında yaşanan "Köpek Nero"run öldürülmesiyle ilgili yeni gelişme yaşandı. İş insanı Alp Erkin'in eşine saldırdığı gerekçesiyle Nero adlı köpeği silahla vurarak öldürmüştü. Olayın ardından gazeteci Cem Seymen, iş insanı Alp Erkin'e tepki  göstermişti.
Seymen Twitter adresinden  "Bu ruh hastası katili genel müdür olarak istihdam etmeye devam edecek misin Bergelectdic? Bir canlıyı gözünü kırpmadan vurup öldüren bu aşağılık cani kim bilir çalışan emekçilerine nasıl davranıyor. Alp Erkin baba mı? Çocukları için böyle bir babaya sahip olmak utançtır" diye iş insanı Alp Erkin'e tepki göstermişti.


İşte o twiti...


İŞ İNSANINDAN ÖZÜR DİLEDİ

Bu twiti atan Cem Seymen'den iş insanı Alp Erkin'e özür geldi. Seymen 3 gün önce twitter hesabından iş insanı Erkin ve eşinden ilk attğı twit için özür dilediğini açıkladı. Seymen twitter adresinden yaptığı açıklamada "Olayın medyaya servis edilidği gibi olmadığını olaya hiçbir hayvanseverin kabul etmeyceği tarzda köpeklerin tasmasız sokağa sbırakılmasının sebebiyet verdiğini anladım. Olayın henüz çok sıcak olduğu anda yaptığım paylaşımdan ötürü pişmanım. Al; Erkin ve Sadiye Erkin’den özür dilerim " dedi.

İşte özür twiti....








NE OLMUŞTU?

İstanbul Sarıyer’de 2020 yılında meydana gelen olayda, Deniz Özula Şenocaklı ve Can Özula çifti tatile gittikleri için köpekleri Nero’yu arkadaşları Bayram ve Hilal Ö.’ye emanet etti. Olay günü Özula çiftinin evine gelen Bayram ve Hilal Ö. Nero’yu yürüyüşe çıkardı. Eve döndükleri sırada ise Özula çiftinin komşuları Alp Erkin ve eşi Sadiye Erkin karşılaştılar. İddialara göre Nero, Sadiye Erkin'e saldırdı. Ve bacağını ısırdı. Bunu gören iş insanı Alp Erkin silahla Nero'yu iki kurşunla öldürdü.


 

4 YILA KADAR HAPİS İSTENEN İŞ İNSANINA TAKİPSİZLİK KARARI ÇIKTI

Her saniyesi güvenlik kamerasına yansıyan olay sonrası Nero’nun sahibi Deniz Özula Şenocaklı Alp Erkin hakkında suç duyurusunda bulundu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma sonrası Erkin’in Nero’yu meşru müdafaa kapsamında öldürdüğü belirtilerek takipsizlik kararı verildi. Verilen takipsizlik kararının ardından harekete geçen Alp Erkin Deniz Özula’nın kendisine iftira attığını iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulundu. Yapılan şikayet sonrası Deniz Özula Şenocaklı hakkında, “iftira” suçundan 1 yıldan 4 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. 







NERO'NUN TASMASIZ ÇIKARILIRKEN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Nero'nun öldürülmesi olayı sosyal medyada günlerce konuşuldu. İş insanına tepki gösteren bazı hayvanseverler oldu. İş insanı Erkin, Nero'nun tasmasız olarak sokağa çıkarıldığını ve diğer yasaklı hayvanlarıda tasmasız olarak sokağa çıkarıldığını  dile getirdi. Nero öldürülmeden 15 dakika öncesi yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Deniz Özula Şenocaklı'nın arkadaşı Nero'yu tasmasız olarak dışarı çıkartıp evden uzaklaşıyor,. Bir başka yasaklı köpekte tasmasız olarak dışyarı çıkarılırken görülüyor.




 


YORUMLAR

  • 0 Yorum