İstanbul'da eski sevgili dehşeti Fulya'da 3 ölü

İstanbul Şişli Fulya'da bir apartman dairesinde biri kadın 3 kişi ölü bulundu.  Yapılan incelemede korkunç detay ortaya çıktı. İddialara göre katil zanlısı Y.S.B. eski sevgilisi  Beril V. İle ev arkadaşı Ö.A.’yı öldürdü. Çifte cinayeti işleyen katil zanlısı daha sonra intihar etti.

İstanbul'da eski sevgili dehşeti Fulya'da 3 ölü
27 Mayıs 2022 - 11:47 - Güncelleme: 27 Mayıs 2022 - 11:58

Muhabir Tv Özel haber


İstanbul’da bu sabah polise gelen ihbar dehşet görüntüleri ortaya çıkardı. Muhabir Tv'nin özel haberine  göre,  İhbar üzerinde Fulya Mahallesi Mehmetçik sokak üzerinde bulunan daireye gelen   polis ekipleri biri kadın 3 kişinin cesediyle karşılaştı. Yapılan ilk incelemede 3 kişi silahla öldürülmüştü.

KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Polis önce öldürülen kişilerin kimliklerini tespit etti. Öldürülenler Beril V. (27),  Ö.A. (29) ve Y.S.B  adlı kişilerdi. Kimlikleri mercek altına alan polis, Y.S.B.’nin Beril V.’nin eski sevgilisi olduğunu ortaya çıkardı. Polisin ulaştığı bilgilere göre Beril V.’nin daha önce Y.S.B.’yi şikayet ettiği ve Y.S.B.’nin  6 ay uzaklaştırma kararı olduğu ve bu süre Aralık 2021 yılının dolduğu öğrenildi.




KATİL ESKİ SEVGİLİ 

Elde edilen bilgiler ve olay yerinde yapılan çalışmalara göre, olayı Y.S.B.’nin gerçekleştirdiği belirtildi. İddialara göre Y.S.B., eski sevgilisi Beril V.’nin evine gelerek Beril V. ile ev arkadaşı Ö.A.’ya ateş ederek öldürdü. Ardından kendisine ateş ederek intihar etti. Polis olayla ilgili çalışmasını sürdürüyor.





Öldürülen Beril V.


FULYA ÖLÜM DERESİ

Fulya Mahallesi işlenen önemli cinayetlerle gündem olan bir mahalle. Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu'nun "Ölüm deresi" adını verdiğ imahallede, 22 yıldır çözülemeyen Çağla Tuğaltay, 6 yıldır çözülemeyen Mezdeke üyesi Aynur Kanbur ve 14 yıldır çözülemeyen Engin Temel cinayetleri ile yıllardır gündemde yer alıyor. 


ÇAĞLA TUĞALTAY'IN  APARTMANINA YAKIN

Bu sabah bulunan 3 kişinin ölümü araştırılırken, olayın gerçekleştiği yerde dikkat çekiyor. Olay Çağla Tuğaltay'ın öldürüldüğü apartmanına yakın bir yerde gerçekleşti. Birbirine yakın olan bu bölgede bir çok cinayet işlendi. 



YORUMLAR

  • 0 Yorum