Katil yakalandığında polise ilk sözleri "Kıskançlık yüzünden oldu"  dedi

İstanbul Esenler’de sokak ortasında tartıştığı kız arkadaşı Asiye Atalay’ı öldüren şüpheli İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Arnavutköy’de bir arkadaşının evinde saklanırken yakalandı. Şüpheliyle birlikte olayda kullandığı silahta ele geçirildi. Şüpheli ifadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine götürüldü. Şüphelinin kendisini yakalayan polislere; “Kıskançlık yüzünden tartışma yaşadık. “ dedi

Katil yakalandığında polise ilk sözleri "Kıskançlık yüzünden oldu"  dedi
05 Mayıs 2022 - 18:36



Muhabir Tv

Olay, dün Esenler Oruç Mahallesi’nde yaşandı. İddialara göre, saplantılı bir kişi bir süredir rahatsız ettiği Asiye Atalay’ın (19) önünü kesti.  Muhabir Tv'nin haberine göre şahıs, yaşanan tartışma sonrası kaçmaya çalışan genç kızı silahla başından vurdu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri genç kızın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri kaçan şahsı yakalamak için çalışma başlatırken, genç kızın cenazesi Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Öte yandan, sosyal medya paylaşımları ortaya çıkan Asiye Atalay’ın 'Belki başka hayatta' paylaşımı ise dikkat çekti.

ÖLDÜREN SİLAHI ÇANTASINDA TAŞIDI

Esenler Şehit Ali Karahan Caddesi'nde Asiye Nur Atalay'ın öldürülmesiyle ilgili yapılan çalışmalarda Atalay'ı 25 yaşındaki Ümit K.'nın öldürdüğü belirlendi.  Asiye Nur Atalay'ın yanında bulunan arkadaşı  E.Y.'nin ifadesine başvuruldu. E.Y.'nin ifadesinde, "Asiye ile yolda yürüyorduk. Bu sırada Ümit K. geldi. Elinde silah vardı. Asiye ile konuşmak istedi. Onlar yolda yürümeye başladı. Bu sırada Ümit K. elindeki silahı Asiye'nin çantasına koydu. Ben ayrıldım eve gittim. Daha sonra olayı duydum. Olay esnasında orada değildim" dediği öğrenildi.  Olaydan sonra kaçan şüphelinin hırsızlık, yağma, uyuşturucu ticareti ve kasten yaralama suçlarından 16 kaydı olduğu öğrenildi.







ARKADAŞININ EVİNDE YAKALANDI

Kısa süre sonra kaçan şüphelini kaldığı adresi tespit eden polis ekipleri şüphelinin Arnavutköy’de bir arkadaşının evine operasyon yaptı. Şüpheli Ümit K. gözaltına alınırken olayda kullandığı silahta ele geçirildi.

“KISKANÇLIK YÜZÜNDEN TARTIŞTIK”

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Ekiplerince gözaltına alınan şüpheli Ümit K. sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine götürüldü. Şüpheli kendisini yakalayan polislere olayın kıskançlık yüzünden çıkan bir tartışma sonucu yaşandığını iddia etti.  Şüpheli Ümit K’nın ; “Beni aldattığını düşünüyordum, olay günü konuşmak istedim. Aldattığını kabul etmedi, tartışma çıktı çok öfkelendim. Olay gerçekleşti, oradan kaçtım” dediği öne sürüldü














 

YORUMLAR

  • 0 Yorum