Megan Fox: Hiçbir zaman vücudumu sevmedim

Son Dakika Magazin Haberleri - Şarkıcı ve oyuncu Machine Gun Kelly ile yaşadığı çalkantılı ilişkiyle sık sık gündeme gelen ABD'li aktris Megan Fox, son röpor...

Megan Fox: Hiçbir zaman vücudumu sevmedim
16 Mayıs 2023 - 16:43
Brian Austin Green ile evliliği kötü giden Megan Fox, 'Midnight In The Switchgrass' filminin setinde Machine Gun Kelly (MGK) ile tanışmış ve genç şarkıcıya aşık olmuştu. Aşkı için evliliğini bitiren Fox, Machine Gun Kelly (MGK) ile tanıştığında onun 'ruh eşi' olduğunu anladığını açıklamıştı.Sosyal medyadan sık sık paylaşım yapan ikili, geçtiğimiz sene ise evlilik kararı almıştı. Megan Fox sevgilisinin kendisine evlilik teklifi ettiği anları paylaşıp şunları yazmıştı: Bu kadar kısa, çılgın bir zaman diliminde birlikte yaşayacağımız acılardan habersizdik. İlişkinin bizden isteyeceği işlerden ve fedakarlıklardan habersiz ama aşk sarhoşu. Her nasılsa bir buçuk yıl sonra, cehennemde birlikte yürüdükten sonra onunla evlenmemi istedi. Ve bundan önceki her yaşamda olduğu gibi ve onu takip edecek her yaşamda olduğu gibi, evet dedim. Ve sonra birbirimizin kanını içtik.

Ancak nikah masasına oturması beklenen çiftten sürpriz bir hamle gelmişti. Hollywood yıldızı, müzisyen aşkıyla çekilen tüm fotoğraflarını Instagram sayfasından silip, MGK'yi takip etmeyi bırakmıştı. Ünlü çiftin ayrıldığının ortaya çıkmasının üzerine, Machine Gun Kelly'nin Megan Fox'u aldattığı ve güzel oyuncunun nişanlısının telefonunda bazı mesajlar yakaladığı iddiası ortaya atılmıştı. Fox, konuyla ilgili Instagram sayfasından bir açıklama yaparak, şu ifadeleri kullanmıştı: Ancak yaşananların ardından sürpriz bir gelişme olmuş; Mehan Fox ile Machine Gun Kelly, barışmıştı. Birlikteliklerine bir şans daha tanıyan ikili, tatil yapmak için soluğu Hawaii'de almıştı. 36 yaşındaki Hollywood yıldızı, son olarak bedeniyle ilgili yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Sports Illustrated'a konuşan Megan Fox, şu ifadeleri kullandı:Hayatımda hiçbir zaman vücudumu sevdiğim bir nokta olmadı. Fox, kendini sevmek için 'hiç bitmeyen bir yolculukta' olduğunu da sözlerine ekledi ve imajını her zaman eleştirdiğini, çocukken bile vücuduyla ilgili bir 'farkındalığı' ve 'takıntısı' olduğunu itiraf etti.Bu takıntının yetiştirilme tarzıyla bir ilgili olmadığını açıklayan ünlü isim, Bu farkındalığım ve takıntım kesinlikle çevresel değildi, çünkü vücutlar hakkında hiç konuşulmayan çok dindar bir ortamda büyüdüm şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum