Melek Mosso'dan sevgilisiyle aşk dolu paylaşım

Son Dakika Magazin Haberleri - Melek Mosso, 2021 yılında aşk yaşamaya başladığı ve evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisi Serkan Sağdıç'la çekilen romantik kare...

Melek Mosso'dan sevgilisiyle aşk dolu paylaşım
08 Mayıs 2023 - 13:43
Son dönemin popüler isimlerinden biri olan Melek Mosso, 'Kirpiklerin' parçasının klip çekimi sırasında tanışıp aşk yaşamaya başladığı oyuncu ve manken sevgilisi Serkan Sağdıç'tan geçtiğimiz mart ayında evlilik teklifi almıştı.

EVLİLİK TEKLİFİ ALDIĞI ANLARI PAYLAŞTI

Sevgilisinin sürpriz teklifine 'evet' yanıtını veren Mosso, evlilik teklifi aldığı anlara ait görüntüleri ise Instagram hesabından yayınlayarak müjdeli haberi vermişti.'

'MAŞALLAH DEYİN OLUR MU?''

Ünlü şarkıcı, evlilik hazırlığı yaptığı Serkan Sağdıç'la çekilen mutluluk pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu. Sevgilisiyle romantik karelerine, ''O zaman biraz da 'love' diyelim. Siz de maşallah deyin olur mu?'' notunu düşen Mosso'nun paylaşımına nazar boncuğu emojisi koyması da dikkatlerden kaçmadı.

ROMANTİK POZLARI BEĞENİ YAĞMURUNA TUTULDU

Aralarında İrem Derici, Aşkım Kapışmak, Serkan Sağdıç gibi ünlü isimlerin de bulunduğu çok sayıda takipçisinden ünlü şarkıcının karelerine beğeni ve yorum yağdı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum