Müge Anlı müjdeyi canlı yayında verdi! Evleniyor... Anlı'nın kendisinden 6 yaş küçük olan eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir?

Yıllardır ATV ekranlarında program sunan Müge Anlı, bugünkü canlı yayınında evleneceğini açıkladı. Anlı'nın "Evlenmeye karar verdim" dediği anlarda stüdyoda dakikalarca alkışlandı. Müge Anlı'nın müstakbel eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu sosyal medyada merak konusu oldu.

Müge Anlı müjdeyi canlı yayında verdi! Evleniyor... Anlı'nın kendisinden 6 yaş küçük olan eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir?
20 Haziran 2022 - 13:10 - Güncelleme: 20 Haziran 2022 - 22:05
Müge Anlı müjdeyi canlı yayında verdi! Evleniyor... Müge Anlı'nın müstakbel eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir?


Kendi programında evlilik haberini duyuran Müge Anlı, "Hakkımda yalan yanlış haberler çıkıyor. Ben önemsemiyorum. Bu haberi ilk ağızdan duymanızı istedim. Evlenmeye karar verdim. Müstakbel damadınızı adı da Şinasi Yüzbaşıoğlu. Kendisi devlet memuru. Çok da saygı duyduğum bir mesleği var" dedi.




 

MÜGE ANLI'DAN 6 YAŞ KÜÇÜK

48 yaşında evlilik kararı alan Anlı'nın birlikte olduğu Yüzbaşıoğlu, 42 yaşında ve Adana doğumlu. "Saygı duyduğum bir mesleği var" dediği Şinasi Yüzbaşıoğlu, İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürü olarak görev yapıyor.

ŞİNASİ YÜZBAŞIOĞLU KİMDİR?


Şinasi Yüzbaşıoğlu, 2014 yılında İstanbul'da çok önemli birimlerde emniyet amiri olarak görev yaptı. 2014 yılında İstanbul Asayiş Şube Müdürülğü'nde İdari İşler Büro Amirliği, Ahlak Büro Amirilği, Gasp Büro Amirilği ve Cinayet Büro Amirilği gibi bir çok önemli birimde amirlik görevini başarıyla yaptı.  2018 yılında Zafer Aktaş'ın Adana il Emniyet Müdürü olarak görev yapmasının ardından tayini Adana'ya çıkan Yüzbaşıoğlu, Adana'da Asayiş Şube Müdürü olarak bir çok önemli olayın çözülmesine etken isim oldu.

ADANA'DA ÖNEMLİ DOSYALARA İMZA ATTI

Özellikle yıllarca çözülmeyen faili meçhuy dosyalarlada ilgilenen Yüzbaşıoğlu, Adana'da 18 yıl önce evinde tecavüze yeltenilen, işkence yapıldıktan sonra yastıkla boğularak öldürülen Fadime Şafak'ın cinayetinin çözülmesinde büyük etken oldu. Zaman aşımına 16 ay kala cinayet çözüldü.

İSTANBUL'DA DA ÖNEMLİ  DOSYALARA İMZA ATTI

Adana İl emniyet müdürü Zafer Aktaş'ın İstanbul'a atanmasıyla birlikte Yuzbaşıoğlu'nun  tayini yeniden İstanbul'a çıktı. Asayiş Şube Müdürü İl müdürü Zafer Aktaş'ın koordinesi altında tüm faili meçhul dosyaları raftan yeniden indirtti . Bunların arasında 16 yıllık Mualla Irmak cinayetinin çözülmesine etken oldu
Ardından Üsküdar'da 2001'de öldürülen Ramazan Aksu'nun zaman aşımına 2 gün kala cinayetin faili alındı. 

Yüzbaşıoğlu, 3. sınıf emniyet müdürüdür. Şinasi Yüzbaşıoğlu, 2021 yılında İstanbul Asayiş Şube Müdürü olarak görev yapıyor.

 

muge-anli-nin-evlilik-karari-aldigi-istanbul-15026874_2079_m

YORUMLAR

  • 0 Yorum