Müjde Ar: Set koşullarına dayanmam imkansız

Magazin Haberleri - Yeşilçam'ın yaşayan efsanelerinden Müjde Ar ile Derya Tuna, geçtiğimiz gün Zekeriyaköy'de bir araya geldi. Konu; Müjde Ar'ın 1986'da başr...

Müjde Ar: Set koşullarına dayanmam imkansız
18 Mayıs 2023 - 14:48 - Güncelleme: 18 Mayıs 2023 - 15:12
 

Yeşilçam'ın yaşayan efsanelerinden Müjde Ar ile Derya Tuna, geçtiğimiz gün Zekeriyaköy'de bir araya geldi. Konu; Müjde Ar'ın 1986'da başrolünde olduğu 'Aaahh Belinda'nın yeniden çekilmesi ve bu kez genç yıldız Neslihan Atagül'ün rol almasıydı. Posta muhabiri Engin Can Dilekli, Müjde Ar'a "Filmi izleme fırsatınız oldu mu, Neslihan Atagül’ün performansını nasıl buldunuz?" diye sordu.


Müjde Ar şu yanıtı verdi:Ben televizyon izlemiyorum ki! Evimde yok zaten. Dünyadan bile haberim yok. Bilmiyorum, seyretmedim. Hiç ilgilenmiyorum. 85 tane film çektim, hangisini takip edeyim. Kim ne yapar bilmiyorum ki!

Müjde Ar, Yeniden ekranlara dönecek misiniz? sorusunu ise şöyle cevap verdi:  Çok uzun süre setlerde duramam. O koşullara normal bir insanın dayanması imkansız. Anca 2-3 bölüm oynayıp ölürüm. Torunumla, dostlarımla keyif yapmak varken gecenin dördünde eve gelmek 60 yaşından sonra hiç çekilmez!

YORUMLAR

  • 0 Yorum