Münevver Karabulut'un acılı babası isyan etti! Cem Garipoğlu yaşıyor mu?

Süreyya Karabulut, kızı Münevver Karabulut’u öldüren Cem Garipoğlu’nun intihar ettiğine inanmadığını belirterek, mezarın açılması talebinde bulunacağını söyledi.

Münevver Karabulut'un acılı babası isyan etti! Cem Garipoğlu yaşıyor mu?
13 Nisan 2022 - 13:29



Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu'nun  Youutbe kanalındaki Muhabir Tv'de gündemde düşürmediği Münevver karabulut cinayeti ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Baba Sürreyya Karabulut yıllar sonra ilk kez konuşarak Cem Garipoğlu'nun cesedini görmediğini söyleyerek isyan etti.

Cem Garipoğlu tarafından öldürülen Münevver Karabulut'un avukatı Epözdemir: Davadan çekilmem için 3 milyon Euro teklif ettiler, tehdit ettiler


Sabah gazetesinden Gül Kireklo’nun haberine göre,  Süreyya Karabulut, "8 yıldır kâbusun içindeyim. O celladın cesedini görseydim belki ikna olurdum. Ama cesedini göstermediler. İntihar ettiğine inanmıyorum. Ya öldürüldü ya kaçırıldı. Mezarının açılmasını talep edeceğim. Yoksa bu kabus bitmeyecek" dedi.


Münevver'in katili Cem Garipoğlu'nun ailesinden şoke eden fotoğraf! - Gerçek Gündem



Süreyya Karabulut, "8 yıldır bu benim en korkunç kabusum. Hiç aklımdan kınalı kuzum çıkmadığı gibi bir de bu cellat gerçekten öldü mü kaçtı mı şüphesi. Uyuyamıyorum. Bayramdan sonra bu celladın mezarının açılmasını talep edeceğim. Sindiremedim. Cesedini bize göstermediler" diye konuştu.  


Cem Garipoğlu tarafından öldürülen Münevver Karabulut'un avukatı Epözdemir: Davadan çekilmem için 3 milyon Euro teklif ettiler, tehdit ettiler
 

Fotoğraflarını gören eşi Nagihan Karabulut'un da ikna olmadığını söyleyen baba Karabulut, "Üzüntüden tansiyon, şeker hastası oldum. Beyne giden damarlarda tıkanıklık var. Gözlerimde yüzde 40 görme kaybı var" diye konuştu. "Rahat uyayabilmem için bu mezarın açılması lazım” ifadesini kullandı. 



3 milyon euro teklif edilmiş! Münevver Karabulut'u vahşice katleden Cem Garipoğlu'nun mezarı açılsın mı? - Son Dakika Magazin Haberleri


NE OLMUŞTU?

Münevver Karabulut cinayeti 3 Mart 2009'da Cem Garipoğlu tarafından gerçekleştirildi. Cem Garipoğlu, Münevver Karabulut'un cesedini testereyle parçalara ayırarak bir bavul ve gitar çantası içinde Etiler'deki çöp konteynerine attı. Cinayetten sonra 197 gün kaçmayı başardı.

Teslim olduktan sonra da yargılandığı Bakırköy 4. Ağır Ceza Mahkemesi, 18 Kasım 2011'de 18 yaşından küçük olduğu için Cem Garipoğlu'nu en ağır ceza olan 24 yıl hapisle cezalandırdı. Silivri 5 Nolu Cezaevinde üç kişilik koğuşta tek başına kalıyordu. 10 Ekim sabahı sayıma gelen gardiyanlar Cem Garipoğlu'nun cansız bedenini buldular. Garipoğlu’nun yaşamına son verdiği belirtildi.


MÜNEVVER KARABULUT'UN KANI BULAŞTIĞI KOLTUKTA POZ VERDİLER...LİNKİ TIKLAYIN

 



YORUMLAR

  • 0 Yorum