Münevver Karabulut'un öldürüldüğü odanın koltuklarıyla yeni poz

Münevver Karabulut’un kanı bulaştığı koltukta 12 yıl sonra gülerek poz verdikleri ortaya çıkan Cem Garipoğlu'nun ailesi, yine aynı oda da bulunan diğer koltukları halen kullandıkları ortaya çıktı. Ortaya çıkan fotoğraf karesi görenleri şaşırttı.

Münevver Karabulut'un öldürüldüğü odanın koltuklarıyla yeni poz
23 Ağustos 2022 - 23:17 - Güncelleme: 24 Ağustos 2022 - 23:05
Muhabir Tv ÖZEL HABER

İstanbul'da 3 Mart 2009 günü Cem Garipoğlu tarafından vahşiçe katledilerek öldürülen Münevver Karabulut cinayeti bir türlü unutulamıyor. Muhabir Tv'nin özel haberine göre Garipoğlu ailesinin 12 yıl sonra ortaya çıkan "kanlı koltuk pozu"ndan sonra bu kez de Münevver'in öldürüldüğü oda da yer alan mor renkli koltuğu halen kullandıkları ortaya çıktı.




TEYZE VE ANNE POZU

Bir yıl önce Muhabir TV tarafından ortaya çıkarılan  kanlı koltuk pozu günlerce konuşulup  gühndem olmuştu. Fotoğrafta Cem Garipoğlu'nun annesi, 2 kızkardeşi ve ağabeyi Levent Garipoğlu ile Münevver'in kanı bulaştığı sedir koltukta poz vermişlerdi. Aradan bir yıl geçmesine rağmen, bu poz unutulmadan Cem Garipoğlu'nun teyzesi ve anneannesinin ortaya çıkan bir pozu pes dedirtti.  Teyze Pınar Ç. ve annneanne Saadet E. Münevver'in öldürüldüğü oda da bulunan mor koltukla birlikte fotoğraflı  ortaya çıktı. Fotoğrafta Anneanne mor koltukta oturuyor. Teyze ise kendisininde içinde yer aldığı fotoğrafı çektiği görülüyor.


FOTOĞRAF 6 AY ÖNCE ÇEKİLMİŞ

Teyze Pınar Ç. footğrafı 6 ay önce sosyal medya hesabında yayınladığı görüldü. Garipoğlu ailesi Münevver Karabulut'un öldürüldüğü oda da yer alan bu  mor koltukları halen kullandığı görülüyor.


İşte o fotoğraf





İŞTE CİNAYET  GÜNÜ EVDE BULUNAN KOLTUK














NE OLMUŞTU?

Tarih 3 Mart 2009’u gösteriyordu. Türkiye’de çok konuşulacak bir cinayet işlenmişti. 17 yaşındaki lise öğrencesi Münevver karabulut, 17 yaşındaki erkek arkadaşı Cem Garipoğlu tarafından Bahçeşehir’deki villada vahşice öldürülmüştü. Önce defalarca bıçaklanan Münevver, Cem Garipoğlu tarafından, testereyle kesilen başı gitar kutusuna, vücudu ise bavula konularak Etiler’de çöp konteynerine atılmıştı. Hayyam Garipoğlu’nun yeğeni olan Cem Garipoğlu, cinayet sonrası kayıplar karıştı. Polisin yaptığı baskılar sonrası, Cem Garipoğlu 197 gün sonra polise teslim edildi.


ÖZEL HABER..Cem Garipoğlu'nun annesinin ifadesindeki koltuk detayı


İNTİHAR ETTİ

Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu “çocuğa karşı, tasarlayarak, canavarca bir hisle ve eziyet ederek öldürmek” suçundan, en üst sınır olan 24 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Silivri’de 5 No’lu L Tipi kapalı Cezaevi’nde cezasını çekmeye başlayan Cem Garipoğlu 10 Ekim 2014 günü intihar etti. Ancak kamuoyunun çoğu Cem Garipoğlu'nun intihar etmediği ve yaşadığına inanıyor.













Münevver Karabulut'un kanı bulaştığı koltukta poz verdiler..tığklayın


 

YORUMLAR

  • 5 Yorum
  • N
    1 yıl önce
    Güzel Münevver'im hayatının gül baharında gittin meleğim. Seni çok seviyoruz, biliyoruz ki adalet tecelli edecek. Seni değil 13, 33 sene bile geçse unutmayacağım. Güzelim, öteki tarafta sana sarılmayı nasip etsin Rabbim, nurlarda uyu...
  • G
    1 yıl önce
    canım münevver senin güzel bir yerde o güzel gülüşünle olduğun yerde mutlu olduğuna eminim karma adalet ilahi adalet her neyse işleyecek elbet bu dünyada elbet öbür dünyada. huzurla uyu münü...
  • Hs
    1 yıl önce
    Ölmediğine eminim ama ispatlayamam
  • Tabi Y
    1 yıl önce
    Halı da aynı halı gibi
  • İsimsiz
    1 yıl önce
    Ne diyeceğimi bilemiyorum..