Olacak iş değil!! ..Üniversiteli genç kız dehşeti yaşadı..

İstanbul’da üniversite öğrencisi Aslı Gizem U. okuluna giderken dehşet dolu anlar yaşadı. Arkasından yaklaşan bir kişi, yerden aldığı taşla genç kızın başına vurdu. Başına aldığı darbe ile kanlar içerisinde kalan genç korku içerisinde okuluna koştu.

Olacak iş değil!! ..Üniversiteli genç kız dehşeti yaşadı..
21 Ocak 2022 - 17:01 - Güncelleme: 21 Ocak 2022 - 17:23

İstanbul’da üniversite okuyan Aslı Gizem U. 20 Ocak günü, okula gitmek için sabah erken saatte kaldığı yurttan çıktı.  Muhabir Tv'nin muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre sınavı olduğu için acele eden genç öğrenci 07.30’da Eyüp, Emniyettepe Mahallesi, Kazım Karabekir Caddesi üzerinde otobüsten indi. Üniversite binasına gitmek üzere ışıklardan karşıya geçen genç kızın, peşinden gelen bir kişiyi fark etti.


ARDINDAN GELEREK TAŞLA BAŞINA VURDU

Genç kız hızlı adımlarla ilerlerken, ardından gelen 25 yaşlarındaki, yüzünde cerrahi maske, başında siyah şapka olan şüpheli yere eğilerek taş aldı. Bir anda genç kıza yönelerek taşla başına vurdu. Kulağının üst kısmına aldığı darbe ile kanlar içinde kalan genç öğrenci, korku ve panik halinde okula doğru koşmaya başladı.

İLK MÜDAHALE OKULDA YAPILDI

Kendisini okula atmayı başaran Aslı Gizem U.’ya ilk müdahaleyi, görevliler yaptı. Daha sonra ise Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

Yaşanan olayın emniyete bildirilmesi üzerine polis ekipleri harekete geçti. Şüpheli güvenlik kamera kayıtlarından belirlenerek gözaltına alındı. Başka bir kadının da karnına taş attığı öne sürülen şüpheli emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

SALDIRI ANI VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN






 

YORUMLAR

  • 0 Yorum