Portekiz-Gana maçında Ronaldo duygusal anlar yaşadı! Bir rekor daha kırdı

Cristiano Ronaldo, 2022 Dünya Kupası'nda sahneye çıktığı ilk maçta duygusal anlar yaşadı. Tecrübeli yıldızın, Portekiz Milli Marşı okunduğu sırada gözleri...

Portekiz-Gana maçında Ronaldo duygusal anlar yaşadı! Bir rekor daha kırdı
25 Kasım 2022 - 00:56

2022 Dünya Kupası'nda oynanan ve Portekiz'in Gana'yı 3-2 mağlup ettiği maçta gözler Cristiano Ronaldo'nun üzerine çevrildi.

RÖPORTAJI OLAY YARATMIŞTI

Cristiano Ronaldo'nun Manchester United'a transfer olma sürecinden teknik direktör Erik ten Hag ile yaşadığı krizlere, Wayne Rooney'nin hakkında yaptığı eleştirilerden Ralf Rangnick dönemine kadar her şey anlattığı röportajı olay olmuştu.

KULÜPSÜZ KALDI

Tüm dünyada ses getiren bu röportajın ardından Manchester United, Cristiano Ronaldo'nun sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini açıklamıştı.

SON KEZ DÜNYA KUPASI SAHNESİNDE

Sözleşmesinin bitimine 6 ay kala efsane olduğu kulübe veda etmek zorunda kalan Ronaldo, müzesindeki tek eksiği olan Dünya Kupası’nı almak için Katar’da son dansına çıktı.

Turnuva öncesi öncesi takım arkadaşları ile arasının bozuk olduğu haberleri Avrupa basınında yer alırken Ronaldo'nun nasıl bir tepki vereceği merak ediliyordu.

MİLLİ MARŞ SIRASINDA DUYGULANDI

Katar'da ilk kez sahneye çıkan ve zor dönemlerden geçen Cristiano Ronaldo, Gana maçı öncesi milli marş okunurken duygusal anlar yaşadı.

Portekizli yıldızın seremoni sırasında gözlerinin dolduğu anlar ekranlara yansıdı ve bu görüntüler sosyal medyada çok konuşuldu.

 

BİR REKOR DAHA KIRDI

Karşılaşmanın 65’inci dakikasında penaltıdan kaydettiği gol ile takımını 1-0 öne geçiren Cristiano Ronaldo, bir rekora daha imza attı. 

Portekiz’le ilk olarak 2006 Dünya Kupası’nda sahneye çıkan Ronaldo; 2010, 2014, 2018 ve 2022 Dünya Kupalarında da rakip fileleri sarsarak 5 Dünya Kupası’nda gol atan ilk ve tek futbolcu olmayı başardı.

ÇOK KONUŞULAN FOTOĞRAF HAKKINDA YORUM

Ronaldo, klasikleşen sevincini yaptığı esnada Messi pankartının arkasında yer aldığı fotoğraf hakkında "Bu fotoğrafı gördüm. Çok güzel." yorumunu yaptı.

 

Portekiz-Gana maçında Ronaldo duygusal anlar yaşadı Bir rekor daha kırdı, Messi fotoğrafı...

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum