Şanlıurfalı avukat İsveç'e damga vurdu İsveç'te ilk 6 avukat arasına girdi

İsveç’te avukatlık yapan Şanlıurfa Viranşehirli Fereç Serçe, İsveç’te en çok konuşulan avukatlar arasına girmeyi başaran isim oldu. Aldığı yoğun davalarla İsveç’te ilk 6 avukat arasına geçen isim olarak gösteriliyor

Şanlıurfalı avukat İsveç'e damga vurdu İsveç'te ilk 6 avukat arasına girdi
04 Ocak 2023 - 14:05


İsveç'te hukuk alanında son yıllarda damgasını vuran bir isim konuşuluyor. Aldığı davaları kazanan ve İsveç'in ilk 6 avukatı arasına giren isim Şanlıurfa Viranşehirli olan Fereç Serçe. Serçe, İstanbul Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'de okudu. İstanbul'da 4 yıl avukatlık yapan Serçe,  avukatlık mesleğini yurt dışında yapmak istedi.





İSVEÇ HUKUKUNU OKUDU

Bu kararın ardından İsveç'e 1998 yılında giden Serçe, İsveç'te de hukuk fakultesini başarıyla bitirerek avukatlık mesleğine başladı. Göteborg'da ofis açan Serçe, Aile hukuku, Ticari davalar, Yabancılar hukuku ve yatırım yapmak isteyen yabancıların davasına bakmaya başladı.




İLK 6'DA YER ALIYOR

Aldığı davalarda kaybetmeyen Serçe'nin ünü İsveç'te hızla yayıldı. Bir çok kentten kendisine davalarg elmeye başladı. Yıllardır İsveç'te en iş yoğunluğu ve başarılı isimler arasında ilk 6'de yer aldı.




TÜRKİYE'DE OFİS AÇACAK

Geçtiğimiz günlerde TV8 İNT kanalında 'Ekonomi dünyası' programına çıkan Serçe, Türkiye'de de ofis açacağını söyledi.  Türkiye'dende gelen yoğun talepler üzerine İstanbul ve Antalya'da şube açacağını söyledi.








YORUMLAR

  • 0 Yorum