Sedat Peker'e bilgi aktarıyordu denildi! Olayın gerçeği ortaya çıktı! işte detaylar

Manisa eski Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren'in Bodrum Bitez'deki evine "Sedat Peker'e bilgi aktardığı" iddiasıyla baskın yapıldığı iddia edilmişti. Ancak gerçek böyle değildi...İşte detaylar.

Sedat Peker'e bilgi aktarıyordu denildi! Olayın gerçeği ortaya çıktı! işte detaylar
31 Temmuz 2022 - 18:18 - Güncelleme: 31 Temmuz 2022 - 19:18


Manisa eski Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren'in Bodrum Bitez'deki evine organize suç lideri "Sedat Peker'e bilgi aktardığı" iddiasıyla operasyon düzenlendiği iddia edildi. Sosyal medyada yazılan iddialara göre "Hakkında gözaltı kararı da bulunduğu iddia edilen Tayfur Erdal Ceren'in evindeki dosyalara ve elektronik cihazlara el konulduğu bildirildi." diye twitler atıldı.

ASILSIZ İHBAR ÇIKTI

Twitter'da yayınlanan bu bilgilerin doğru olup olmadığının teyiti yapılmadan paylaşımlar yapılmaya başlandı. Muhabir Tv olayı araştırarak gerçek bilgilere ulaştı. Emekli emniyet müdürü Tayfur Erdal Ceren'le sorun yaşayan bir yakının ihbarı üzerine bu iddialar ortaya atıdı. Bir suç örgütü ile bir bağlantısının olmayan Ceren, hakkında yapılan ihbar asılsız çıktığı öğrenildi. 


O emniyet müdürü konuştu: FETÖ'nün oyunuydu - Gündem Haberleri
 

ARINÇ ŞİKAYET ETTİ, DAVUTOĞLU GÖREVDEN ALDI

Tayfun Erdal Ceren, 2015 yılında Manisa İl Emniyet Müdürlüğü görevindeyken yakalanan FETÖ şüphelisi kadınlara kelepçe takılması talimatı verdiği için dönemin AKP Manisa Milletvekili Bülent Arınç tarafından çok sert ifadelerle eleştirilmişti.

Bülent Arınç, şikayetini dönemin başbakanı Ahmet Davutoğlu'na iletince, Tayfur Erdal Ceren açığa alınmıştı.


Tayfur Erdal Ceren haberleri - İhlas Haber Ajansı
 

"BİZİ ALACAKLAR ZATEN"

Ceren, 2017 yılında verdiği bir röportajda şu ifadeleri kullanmıştı: "Fetullahçı terör örgütü insanları yıpratıyor, birileri de aldanıyor. Aldanmayacaklar. Şimdi biz FETÖ'yle savaşıyoruz diye bizi görevden almak farklı bir şey. Bakın başörtülü bayanlara kelepçe takıldı dediler. Başörtüsü olmayan bayan da vardı orada. Ona niye dikkat etmiyorlar. Bu yetki dahilinde olan bir şeydi. Bu konuyla ilgili bize ceza istediler. 15 Temmuz geçtikten sonra 'herhangi bir cezaya mahal yoktur' diye yazı geldi. Zaten ben de dilekçe vermiştim. 'Bir daha Manisa'yı istemiyorum' diye. İnsanları bir şekilde yıpratıyorlar. Başsavcı'ya diyorlar ki, sosyal medyayı kullanıyorsun oradan aldırtıyorlar. Bize kelepçe diyor. Bizi alacaklar zaten. Bir şey bulsalar aldıracaklar. Allah'tan yüz kızartıcı suç bulamıyorlar."



 


YORUMLAR

  • 0 Yorum