Sır gibi saklıyordu... Meğer Cüneyt Arkın'ın görüşmediği bir kızı varmış! Yıllar sonra ortaya çıktı

Son olarak Kuruluş Osman dizisinde rol alan Yeşilçam'ın usta ismi Cüneyt Arkın'ın hiç görüşmediği bir kızı olduğu ortaya çıktı. 1965 yılında doktor Güler Mocan ile nikah masasına oturan Cüneyt Arkın, 2 yıl sonra boşanma kararı aldı. Güler Mocan ile boşanan Cüneyt Arkın, kızı ile bir daha görüşmedi. Ünlü ismin kızı Filiz Canlı yıllar sonra ortaya çıktı.

Sır gibi saklıyordu... Meğer Cüneyt Arkın'ın görüşmediği bir kızı varmış! Yıllar sonra ortaya çıktı
27 Haziran 2022 - 14:27 - Güncelleme: 27 Haziran 2022 - 14:44

Betül Cüreklibatır ile mutlu bir evliliği olan Yeşilçam'ın sevilen isimlerinden Cüneyt Arkın'ın oğulları Kaan Cüreklibatır ve Murat Arkın'ı tanımayan yoktur. Ancak Cüneyt Arkın'ın bir kızı olduğu ortaya çıktı.

CÜNEYT ARKIN'IN KIZI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

1965 yılında Güler Mocan ile nikah masasına oturan Cüneyt Arkın, 2 yılın ardından boşanma kararı aldı. Arkın'ın bu evliliğinden Filiz Canlı 1966 yılında dünyaya geldi.

1968 yılında Güler Mocan ile yollarını ayıran usta oyuncu Cüneyt Arkın, kızı Filiz Canlı ile bir daha hiç görüşmedi. Magazin basınından uzun yıllar boyunca gizlenen Arkın'ın kızı Filiz Canlı, şimdi gazeteciler tarafından yakın markaja alındı. İşte Cüneyt Arkın'ın kızı Filiz Canlı;















Herkes iki oğlu var sanıyordu, meğer Cüneyt Arkın'ın bir de yıllardır görmediği kızı varmış

Cüneyt Arkın'ın meğer bir kızı ve torunu da varmış! İşte görüşmeme sebepleri…


YORUMLAR

  • 0 Yorum