Son dakika haberi: Meteoroloji uyarmıştı! Bursa'da sel suları arabaları yuttu, İstanbul'da gün geceye döndü

Son dakika haberi: Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yapmış olduğu uyarıların arından İstanbul'da beklenen yağış bu sabah başladı. Haftanın ilk gününde işe giden İstanbullular yağış nedeniyle zorlanırken, yollarda oluşan su birikintileri ise sürücüleri olumsuz yönde etkilediği görüldü. Kent genelinde gökyüzünü kara bulutlar kaplarken, gün adeta geceye döndü. Bursa'nın Mudanya ilçesinden de endişelendiren görüntüler gelirken, sel sularının arabaları yuttuğu görüldü.

Son dakika haberi: Meteoroloji uyarmıştı! Bursa'da sel suları arabaları yuttu, İstanbul'da gün geceye döndü
15 Ağustos 2022 - 10:51

Son dakika: İstanbul'da haftanın ilk gününde beklenen yağış başladı. Ssabah saatlerinde boğaz çevresindeki bazı ilçelerde yağmurun başladığı görüldü. Sarıyer, Beykoz ve Şişli ilçelerinde etkili olduğu görülen yağış nedeniyle trafiğe çıkan sürücüler güçlük çekti.

 

İSTANBUL'DA 2. DALGA YAĞIŞ YOLDA

İstanbul'da yağmur etkisini artırırken; şimşekli, gök gürültülü sağanak yağış ve yer yer ince taneli dolu içeren kütlelerin Marmara Denizi üzerinden İstanbul ve çevresine doğru hareket ettiği belirtildi.

"GÜNEYDEN YENİ KÜTLE GELİYOR"

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten de sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Anadolu yakasında turuncu yerler çok etkili yağış alıyor. Ani fırtına da var. Dışarıda durmayın. Güneyden yeni kütle geliyor." ifadelerini kullandı.

 

Öte yandan sağanak yağışın etkili olduğu Bursa'dan endişelendiren görüntüler geldi. Mudanya ilçesinde yağış nedeniyle biriken sular arabaları yuttu.

Bursa, Mudanya ???? #yagmur #bursa pic.twitter.com/EOyKp2tSAo

— Hava Forum (@HavaForum) August 15, 2022

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul'un yanı sıra birçok il için yağış uyarısında bulunmuştu.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum