Survivor Hikmet kimdir, kaç yaşında, nereli? Hikmet Tuğsuz hakkında merak edilenler

Survivor Hikmet yarışmanın dikkat çeken isimlerden biri. Survivor 2022 kadrosunda yer alan Hikmet Tuğsuz yaşadığı polemikler ile gündemde yer alıyor. Yarışmacının sık sık tartıştığı Nagihan ile aynı takımda olacağı açıklandı. Peki, Survivor Hikmet kimdir, kaç yaşında, evli mi, nereli?

Survivor Hikmet kimdir, kaç yaşında, nereli? Hikmet Tuğsuz hakkında merak edilenler
11 Mayıs 2022 - 00:09


Survivor Hikmet kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor 2022 Hikmet Tuğsuz boyu kaç, evli mi? - Magazin Haberleri - Milliyet



Survivor Hikmet’in kaç yaşında ve nereli olduğu gündemde yer alıyor. Survivor gönüllüler takımında yer alan Hikmet Tuğsuz, üniversiteyi bitirdikten sonra hem antrenörlük hem sporculuğa devam etmiştir. 35 yaşındaki iddialı yarışmacının medeni durumu bekar.


SURVIVOR HİKMET TUĞSUZ KİMDİR? Survivor Hikmet kaç yaşında, nereli? Survivor 2022 Hikmet Tuğsuz mesleği ne? - Fotomaç


SURVİVOR HİKMET KİMDİR?

Hikmet Tuğsuz, 16 Kasım 1986'da Antalya'nın Akseki ilçesinde dünyaya geldi. 35 yaşındaki iddialı yarışmacının medeni durumu bekar. Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'ndan mezun olan Tuğsuz'un sporla tanışması ilkokul 4. sınıfta, spor ayakkabısı ödüllü bir yarışmaya katılmasıyla başladı.

Birçok yarışmada başarılar elde eden Tuğsuz, Milli Takım antrenörü Ertuğrul Oğulbulan tarafından decatlon branşına yönlendirildi. Bu branşta yıllarca geçilmedi ve şampiyon oldu. Atletizmin bir branşında dereceleri var ve hentbol, futbol, triatlon, voleybol branşlarında da takımda oynadı. Üniversite bittikten sonra hem antrenörlük hem sporculuğa devam etti.

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum