Taçsız Prenses Yağmur kimdir? Taçsız Prenses dizisinde Yağmur'u Sümeyye Aydoğan canlandırıyor! Sümeyye Aydoğan kaç yaşında?

Taçsız Prenses dizisi Yağmur kimdir sorusu gündemde... Taçsız Prenses dizisi oyuncuları merak ediliyor. Taçsız Prenses dizisindeki karakterler arasında yer alan...

Taçsız Prenses Yağmur kimdir? Taçsız Prenses dizisinde Yağmur'u Sümeyye Aydoğan canlandırıyor! Sümeyye Aydoğan kaç yaşında?
29 Mart 2023 - 02:06
 FOX TV’de yayınlanan Taçsız Prenses dizisinin Yağmur karakteri sorgulanıyor. Sümeyye Aydoğan, Taçsız Prenses dizisi oyuncuları arasına katıldı. Taçsız Prenses dizisinde Yağmur'u canlandıran Sümeyye Aydoğan birçok dizide rol almıştır. Peki ama Yağmur kimdir?

Taçsız Prenses dizisinde Yağmur kimdir?

Hep altın kafeslerde, para ve ayrıcalık içinde yüzerek büyümüş ama aslında son derece mutsuz bir genç kadın Yağmur. Piyanist olmak istiyor ama narkolepsi hastası, geceleri kabusların pençelerinde kıvranıp gündüzleri olur olmadık yerlerde küt diye uyuyakalıp duruyor. Uyurum korkusuyla sahneye bile çıkamıyor. Mehtap annesinin yıllar yılı süren sistematik baskısı altında nefes alamaz hale gelmiş artık, patlamak üzere. Ama sesini çıkaramıyor. Bu yüzden de aslında hiç öyle bir insan olmamasına rağmen bazen çevresindekilere hırçın davranabiliyor. Aslında Yağmur bir nevi Uyuyan Güzel… Tam potansiyelinin ortaya çıkması için beyaz atlı prensini bekliyor. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum