Yeni yönetim alkışı hak ediyor; Alibeyköyspor semtiyle, taraftarlarıyla, kulübüyle tek vücut oldu

İstanbul’un en güzide semtlerinden biri olan Alibeyköy’de son yıllarda görülmemiş bir bütünleşme yaşanıyor. Bunu yaşatanda Alibeyköyspor'un genç başkanı ve yöneticileri. Türkiye'nin en köklü takımlarından biri olan ve futbolcu fabrikası olarak bilinen Alibeyköyspor'un genç yönetimi, gerçekleştirdikleri etkinliklerle Alibeyköyspor sevdasını, taraftarıyla, semtiyle, esnafıyla ve eski futbolcularıyla bütünleşerek gönülleri fetihediyor.

Yeni yönetim alkışı hak ediyor; Alibeyköyspor semtiyle, taraftarlarıyla, kulübüyle tek vücut oldu
02 Ocak 2023 - 21:59 - Güncelleme: 02 Ocak 2023 - 22:44
İstanbul’un en güzide semtlerinden bir olan Alibeyköy’ün efsane futbol takımı Alibeyköyspor’un yöneticileri gerçekleştirdikleri etkinliklerle Alibeyköylü taraftararı, esnafını , eski futbolcuları ve duyan herkesin gönüllerini kazanıyor.



Alibeyköyspor genç başkanı Mehmet Duman

EFSANELERİ BİR ARA GETİRDİ

İstanbul Süper Amatörer Amötör Liği'nde mücadele eden ve lider olan Alibeyköyspor'un genç başkanı Mehmet Duman ile yönetimi Alibeyköy'de bir çok ilke imza attı. Lig başlamadan Alibeyköyspor'un sezön açılışında,  Alibeyköyspor'da forma giymiş tüm eski efsane futbolcuları davet eden başkan ve yönetimi, açılışta eski futbolculardan oluşan futbolcular sahada top koşturdu. Taraftarlar 1970'li, 1980'li 1990'lı yıllarda forma giymiş bir çok Alibeyköyspor'un değerlerini izleme fırsatı buldu.




GECE DÜZENLEDİ

Alibeyköyspor için gece düzenleyen yönetim, geceye tüm sevenleri ve eski futbolcuları unutmadı.




ETKİNLİKLER DEVAM EDİYOR

Başlanan maçların ardından Alibeyköyspor zirvede yerini aldı. Maçlar devam ederken duman ve ekibi Alibeyköyspor'un eski ruhuna kavuşturma çabası bitmedi. Alibeyköyspor'un maçının olmadığı hafta da Alibeyköspor'da oynamış efsane futbolcularınıyine bir araya
getirdi.




BİRÇOK KİŞİ GELDİ

Alibeyköyspor'da forma giymiş bir çok efsane isim geçtiğimiz hafta Alibeyköy Stadına davet edildi. Çağrılan eski efsaneler arasında çift kale maç yapıldı. Semtiyle,taraftarıyla  bütünleşen Alibeyköyspor,  bu etkinlikler de  eski efsane isimlerini unutmuyor.



Alibeyköyspor'un eski efsane futlobcusu Nakip Çalışkan

ALİBEYKÖY'ÜN TARİHİ DEĞERİ  NAKİP ÇALIŞKAN

Alibeyköyspor'un genç başkanı Mehmet Duman ve ekibinin yanı sıra dikkat çeken bir Alibeyköy sevdalısı var. Alibeyköyspor'un eski efsana esimlerinden biri olan Nakip Çalışkan, Alibeyköyspor ve Alibeyköy'ün tarihi değerlerini arşivlerinde ayakta tutuyor. Alibeyköyspor ve Alibeyköy'ün  geçmişten günümüze  uzanan öykülerinin fotoğraflarına sahip olan Çalışkan, Tüm bunları hem kendi dükanının duvarlarında hem de sosyal medyada yayınlayarak, Alibeyköy'e büyük hizmette bulunuyor.


İŞTE O GÜNÜN FOTOĞRAFLARI

































































































 

YORUMLAR

  • 0 Yorum