Ziraat Bankası sınav sonuçları açıklandı mı? 2022 Ziraat Bankası sınav sonuçları tarihi!

Ziraat Bankası sınav sonuçları 5 Kasım Cumartesi günü tamamlanan oturumun ardından adaylar tarafından merak konusu oldu. Kuruma bin 800 servis görevlisi, 220 uzman yardımcısı ve 30 müfettiş yardımcısı alınacak. 2022 Ziraat Bankası sınav sonuçları sorgulama ekranı adaylar tarafından araştırılmaya başlandı. Peki, Ziraat Bankası sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

Ziraat Bankası sınav sonuçları açıklandı mı? 2022 Ziraat Bankası sınav sonuçları tarihi!
25 Kasım 2022 - 17:47 - Güncelleme: 25 Kasım 2022 - 18:06

Ziraat Bankası sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Sınavı geçip mülakata hak kazanan vatandaşlar mülakat tarihleri ve yerleri kurumun web sitesi üzerinden bildirilecek. Ziraat Bankası sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih de kurum tarafından yayımlanan yazılı açıklamada yer aldı. İşte Ziraat Bankası sınav sonuçları tarihi...
 

Ziraat Bankası sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman, saat kaçta açıklanacak? 2022 Ziraat Bankası sınav sonucu sorgulama sayfası

ZİRT BANKASI SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Ziraat Bankası Sınav sonuçları kurum tarafından yapılan açıklamaya göre 
 25 Kasım 2022 tarihinde  https://ziraatbank.istanbul.edu.tr/login sayfasından açıklanacak.

DEĞERLENDİRME NASIL YAPILIYOR?

Mülakata hak kazanan adaylara mülakat tarihleri, yerleri ve adayların yanlarında getirmesi gereken belgeler www.ziraatbank.com.tr internet sitesinde duyurulacaktır.

Mülakatta 60'ın altında puan alanlar başarısız sayıldıklarından başarı sıralamasına dahil edilmeyecek ve bu adaylar için nihai başarı notu hesaplaması yapılmayacaktır.

Ziraat Bankası sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman, saat kaçta açıklanacak? 2022 Ziraat Bankası sınav sonucu sorgulama sayfası

Mülakatta 60 ve üstünde puan alan adayın yazılı sınav puanı ile mülakat notunun aritmetik ortalaması alınarak oluşturulacak not adayın nihai başarı notu olacaktır.

Adaylar, her bir sınav alanı için nihai başarı notu en yüksek olandan aşağı doğru sıralanacak ve ihtiyaç duyulan kontenjan kadar aday istihdam edilmek üzere Bankanın internet sitesinde ilan edilecektir. Adayların sözlü sınav sırasında gösterdikleri performansa göre alınması planlanan sayının altında veya üzerinde aday istihdam edilebilecektir.

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum