İlker Tuğaltay yıllar sonra açıkladı *Çapraz sorguya alındım"

İstanbul'da 22 yıl önce Fulya'daki evinde vahşice öldürülen 15 yaşındaki Çağla Tuğaltay'ın ağabeyi İlker Tuğaltay yıllar sonra çarpıcı bilgiler verdi. Cinayet günü Ordu'da olduğu tespit edilen İlker Tuğaltay  o gün neler yaşadığını anlattı.

Reklam
Reklam





Muhabir Tv ÖZEL HABER


Çağla Tugaltay 15 yaşındaydı. Lise bir öğrencisi olan Çağla,  5 Haziran 2000 günü Şişli Fulya Narçiçeği sokak Çiğdem apartmanda bulunan dairesinde vahşice öldürüldü. Olay dönemi tüm aile bireyleri ve tüm apartman sakinleri incelendi araştırıldı. Ancak yapılan çalışmalarda katile ait hiçbir bulgu bulunamadı. 13 yıl sonra eldeki bulgular Adlı Tıp Kurumuna gönderilde ve 13 yıl sonra Çağla’nın tırnak arasında katile ait DNA ortaya çıktı.





AĞABEYİ İLK KEZ ANLATTI

Şüpheli olarak düşünülen kişilerin yapılan incelemelerinde DNA kimseyle uyuşmadı.  Yılllar sonra olay günü İstanbul dışında olduğu tespit edildiği halde ağabeyi İlker Tuğaltay’ında kan örneği alınarak DNA karşılaştırılması yapıldı. Ancak Tuğaltay’ın DNA’sı şüphelinin DNA’sı ile uyuşmadı. Yıllarca gündemde düşmeyen ağabey İlker Tuğaltay,  ilk kez konuştu.





RADYODA DUYDU

Muhabir Tv ve gazeteci Mustafa Şekeroğlu’na konuşan İlker Tuğaltay ilk kez nasıl sorgulandığında anlattı. Olay günü İstanbul dışında Ordu’da olduğunu anlatan Tuğaltay “Annemin yakını vardı. Bana anneannen hasta seni görmek istiyor dedi. Akşam saat 10-11 sıralarında yolda şehirlerarası otobüse bindim. Orada ki akrabalarımın tanıdık polis vardı o otobüsü durdurup bindirdi. Ben Bolu’da radyoda haberlerde bizim evin adresi verilince olayı duydum” dedi.




AĞABEY “ÇAPRAZ SORGUYA BİLE ALINDIM”

Yaşadığı şok üzerine önce annesini , sonra babasını aradığını ulaşamadığını dayısını aradığını ve olayı duyduğunu  söylediğini söyledi. İstanbul’a geldiğinde polis tarafından da sorgulandığını anlatan İlker Tuğaltay “Cinayet büroda bana arkadaş çevrem soruldu. 3 polis başımdaydı. Bir anlamda çapraz sorguya alınmıştım” dedi.





DETAYLAR MUSTAFA ŞEKEROĞLU’NUN KANALINDA

Bir çok konuya değinen İlker Tuğaltay’ın  açıklamalarını dinlemek için Mustafa Şekeroğlu’nun Youtube kanalından bakabilirsiniz... 
İlker Tuğaltay ve Gülnur Tuğaltay'ın anlatımlarını dinlemek için aşağıdaki linki  ya da videoyu tıklayın


iİLKER TUĞALTAY VE ANNE GÜLNUR TUĞALTAY ANLATIYOR..TIKLAYIN


 

çağla tuğaltay i̇lker tuğaltay gülnur tuğaltay mustafa şekeroğlu muhabir tv