FLAŞŞ....İŞTE ÖLMEYEN CEM GARİPOĞLU'NUN SON HALİ...İNANILMAZ İDDİALAR

Türkiye’de 15 yıldır gündemde düşmeyen Münevver Karabulut cinayetinde gözler Anayasa Mahkemesi’nde olurken, savcılık Cem Garipoğlu'nun otopsi işlemleri sırasında çekilen video ve fotoğrafların incelenmesi için Adli Tıp Kurumu'ndan alarak bilirkişe gönderdi .Cem Garipoğlu’nun mezarı açılacak mı açılmayacak mı? Diye beklenirken, ortaya çıkan bir isim duyanları şaşırttı. Türkiye’de Cem Garipoğlu ismini taşıyan bir kişi daha ortaya çıktı. İnanılmaz iddiaların ayrıntıları özel haberimizde.

FLAŞŞ....İŞTE ÖLMEYEN CEM GARİPOĞLU'NUN SON HALİ...İNANILMAZ İDDİALAR
17 Mart 2024 - 07:10 - Güncelleme: 17 Mart 2024 - 07:11


Muhabir Tv özel haber


Lise öğrencisi Münevver Karabulut 17 yaşındayken. 3 Mart 2009 günü Bahçeşehir’de Cem Garipoğlu tarafından katledildi. Muhabir Tv’nin özel haberine göre Münevver Karabulut cinayeti yıllardır gündemden düşmüyor. Garipoğlu ailesinin ‘Kanlı koltuk’ pozundan sonra Cem Garipoğlu yaşıyor iddiaları yoğun bir şekilde gündemde yer almaya başladı.



Soy ismini değiştirip Cem Garipoğlu adını alan Cem Ç.

Bu gündem üzerine Münevver Karabulut’un babası Süreyya Karabulut cem Garipoğlu’nun mezarının açılması için savcılığa başvurdu. Tüm kurumlara yaptığı başvurusu reddedildi. Son olarak Anayasa Mahkemesi’ne başvuruldu. Anayasa Mahkemesinden bir gelişme beklenirken, savcılık Adli Tıp Kurumu'ndan Cem Garipoğlu'nun otopsi işlemi sırasında çekilen video ve fotorğrafları talep etti. Adli Tıp Kurumundan alınan kayıtlar bilirkişiye  gönderildi.  Tüm gözler bu soruşturmada çıkacak kararı beklerken ortaya çıkan bir isim gündemi sarstı.






TÜRKİYE’DE YAŞAYAN TEK CEM GARİPOĞLU

Türkiye’de nüfus kayıtlarında 2 tane Cem Garipoğlu gözüküyor. Kayıtlara biri Münevver Karabulut’un katil zanlısı ve cezaevinde intihar ettiği iddia edilen cem Garipoğlu, diğeri ise İstanbul’da yaşayan 40 yaşındaki Cem Garipoğlu. Yaşayan Cem Garipoğlu’nun Garipoğlu ailesi ile bir akrabalığı bulunmuyor. Hikayesi ise akıllara durgunluk verdi.





CİNAYETİN İLK GÜNDEN BERİ TAKİPÇİSİ

Cem Garipoğlu’nun bir önceki ismi Cem Ç.’ydı. Cem Ç., Münevver Karabulut cinayetinden sonra iddialarına göre kendisini bu cinayete adadı. İlk günden beri cinayeti takip ettiğini ilgiyle ilgilenen Cem Ç., iddialara göre, önce baba Süreyya Karabulut ile anne Nagihan Karabulut ile tanıştı. Ve her açıklamalarda onların yanında oldu.



Cem Ç. ilk günden beri Münevver'in babası ve annesi ile birlikteyken..

HERGÜN NİDA GARİPOĞLU’NU ARADI

Karabulut ailesine çok üzüldüğünü ve o dönem Cem Garipoğlu’nun firarda olduğunu gören Cem Ç., iddialara göre Nida Garipoğlu’nun işyerinden arayarak kendini Cem Garipoğlu’nun arkadaşı olarak tanıttı. Ancak her aradığında baba Nida Garipoğlu ile görüştürülmedi. Hiç bıkmadan her gün işyerini arayan Cem Ç., iddisına göre, çok aramalardan sonra baba Nida Garipoğlu kendisine telefonla dönerek ‘Oğlumu nereden tanıyorsun’ diye sordu kendisi de “Ben oğlunuzun okuduğu okulun sokağında bulunan büfede çalışıyordum sık sık büfeye geldiği için tanıyorum’ dedi.





BABA NİDA GARİPOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

İddialarına göre, baba Nida Garipoğlu Cem Ç.’yi şirkete çağırdı. Şirkete giderek Nida Graipoğlu ile tanışan Cem Ç.’nin amacı cem Garipoğlu ile ilgili bilgi alabilmekti. İddialarına göre, Karabulut ailesine çok üzüldüğü için ve onlara destek vermek için Garipoğlu ailesi ile Cem’in arkadaşı bahanesiyle tanıştı.




CEM GARİPOĞLU NEREDE

Cem Ç.’nin iddiasına göre Cem Garipoğlu’nun nerede oldğu bilinmiyordu. Şirkete sık sık gidip gelmeye başladığını iddia eden Cem Ç., bir gün baba Nida Garipoğlu’na Cem’in nerede olduğunu sordu. İddiasına göre de baba Nida Garipoğlu bu soruya gülerek ‘Herkes bunu soruyor bende bilmiyorum” dedi




“CEM’İN YERİNE GEÇEYİM” İDDİASI

Karabulut ailesinin çektiği acıyı gördükçe çok daha akıl dışı işler yapmaya kalkıştığını idida eden Cem Ç., Nida Garipoğlu ile sohbet ederken birden ‘Ayarlarsan ben Cem’in yerine geçerim soy ismimi değiştiririm’ dediğini iddia etti. İddianasına göre Nida Garipoğlu cevap vermedi tebessüm etti.




SOYADINI DEĞİŞTİRDİ “CEM GARİPOĞLU” OLDU

Cem Ç.’nin iddiasına göre, kendisinin ne kadar samimi olduğunu göstermek için Küçükçekmece Nüfus Müdürlüğü’ne başvuran Cem Ç., soyadını Garipoğlu olarak değiştirdi. İddiasına göre soyadını değiştirdikten sonra Nida Garipoğlu ile bir türlü bir araya gelemedi. Nida Garipoğlu cezaevine girdiği için sonrasında görüşme olmadığını iddia etti.





ADI SOYADI ÖYLE KALDI

Bu olaydan sonra Cem Garipoğlu adını alan Cem Ç., artık resmi olarak Cem Garipoğlu ismini almaya başladı. Türkiye’de tek yaşayan Cem Garipoğlu olan Cem Garipoğlu, soyadını bir daha değiştirmediğini söyledi. Dava sürecinde de Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir ile tanıştığnı da belirten Cem Garipoğlu, hep Karabulut ailesinin yanında olduğunu savundu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum