Eyyam-ı bahur sıcakları ne zaman gelecek, kaç gün sürecek 2023? Eyyam-ı bahur sıcakları nedir, ne demektir?

Eyyam-ı Bahur sıcaklarının hangi tarihlerde Türkiye'yi etkisi altına alacağı merak ediliyor. Meteoroloji uzmanlarından Eyyam-ı Bahur sıcakları hakkında kritik uyarı geldi. Bu gelişmeyle beraber Eyyam-ı bahur sıcakları hakkında detaylı bilgiler arama motorlarında sorgulanmaya başladı. Peki, Eyyam-ı bahur sıcakları ne zaman gelecek, kaç gün sürecek 2023? Eyyam-ı bahur sıcakları nedir, ne demektir?

Eyyam-ı bahur sıcakları ne zaman gelecek, kaç gün sürecek 2023? Eyyam-ı bahur sıcakları nedir, ne demektir?
30 Temmuz 2023 - 19:14

Eyyam-ı bahur sıcaklıkları Türkiye'yi etkisi altına alacak. Eyyam-ı bahur, yaz mevsiminin en sıcak ve boğucu günlerini ifade etmek için kullanılıyor. Kavurucu sıcaklıklar Ağustos ayında aşırı derece hissedilecek. İşte Eyyam-ı bahur sıcaklıklarının gerçekleşeceği tarihler...

EYYAMI BAHUR NEDİR?

Yaz mevsiminin en sıcak ve boğucu günlerini ifade etmek için kullanılan eyyam-ı bahur, her yıl temmuz ayının sonu ile ağustos ayının başına rastlıyor.

EYYAM-I BAHUR SICAKLARI NE ZAMAN GELECEK 2023?

2-3 Ağustos'ta karşılayacağımız Eyyam-ı Bahur sıcaklarının 7-8 Ağustos gibi yerini Balkanlardan gelen ılık havaya bırakacağı öngörülüyor.

 

Fakat Balkanlardan gelen ılık hava atağı sonrasında ise Afrika sıcak hava dalgasının tekrar yurdumuza uğraması tahmin ediliyor.

EYYAM-I BAHUR KAÇ GÜN SÜRECEK?

Eyyam-ı Bahur Ağustos ayının başında başlayacak. Kavurucu sıcaklıkların yaklaşık bir hafta sürmesi bekleniyor.

 

İSTANBUL, ANKARA, İZMİR VE DİĞER İLLERİN HAVA DURUMU

Saatlik, günlük, haftalık ve 15 günlük detaylı hava durumu için şehrini seç. Şehir Seç Adana Adıyaman Afyonkarahisar Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Düzce Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir Kahramanmaraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kilis Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Şanlıurfa Siirt Sinop Şırnak Sivas Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum