SON DAKİKA...Fırın kapatılmıştı...Kaymakamlıktan yeni açıklama geldi "Hakaret eden gözaltına alındı"

Sultangazi'de ekmek almaya gelen bir çocuğa hakaret edildiği öne sürülen fırın belediye tarafından yapılan incelemenin ardından mühürlenerek kapatıldı. İlçe belediye başkanı fırına yapılan işlemi twitter daki sayfasında bildirirken, Sultangazi İlçe Kaymakamlığı'nda da yeni bir açıklama geldi. Kaymakamlık hakeret eden fırıncının gözaltına alındığını bildirdi.

SON DAKİKA...Fırın kapatılmıştı...Kaymakamlıktan yeni açıklama geldi "Hakaret eden gözaltına alındı"
30 Mayıs 2023 - 15:18

 

Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, ilçede, ekmek almaya gelen bir çocuğa hakaret edildiği öne sürülen fırınla ilgili önce inceleme başlatıldığını bildirdi.

Dursun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımıza gönül vermiş vatandaşlarımıza hakaret etmek kimsenin haddine değildir. İlçemizde yaşanan olay sonrasında mevzubahis işletmeyle ilgili inceleme başlatılmıştır." ifadesini kullandı.

FIRIN KAPATILDI 

Yapılan inceleme sonucunda, ruhsata aykırılıklar tespit edildiğini aktaran Dursun, şunları kaydetti: "Bu çerçevede tutanak tutulmuştur. Tutanağa istinaden yarın itibarıyla gerekli cezai işlemlere devam edilecektir."
Bu açıklamanın ardından fırının kapatılıdğını twitter'de yayınladığ ıbir video ile duyurdu...
Başkan Dursun açıklamasında şöyle dedi:






"ARTIK ESKİ TÜRKİYE YOK!

Hak ve özgürlüklerinin sadece kendileri için geçerli olduğuna inanan, kendileri gibi düşünmeyenleri ötekileştiren ve hatta hakaret eden kara zihniyetin bir tezahürü ile karşı karşıya kalan kardeşlerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Son derece demokratik ve katılımcı bir seçimin sonucuna tahammül edemeyen ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a oy veren seçmenlere hakaret eden şahsın bulunduğu işletme ile ilgili tutanak tutulmuş ve bilahare bu işyeri MÜHÜRLENEREK, işyeri açma ve çalışma ruhsatı İPTAL EDİLMİŞTİR."

KAYMAKAMLIKTAN AÇIKLAMA GELDİ "GÖZALTINA ALINDI"

Belediye başkanının açıklamalarının ardından Sultangazi Kaymakamlığı'nda da flaş açıklama geldi. Twitter sayfasında yapılan açıklamada "İşyerine gelen küçük çocuğa bıçak çekerek hakeret eden K.Y. adlı kişi gözaltına alınmıştır"

İşte o açıklama...




 


YORUMLAR

  • 0 Yorum