Alibeyköyspor'un yeni hocası belli oldu. Bir döneme damga vurmuştu

Türkiye'nin köklü takımlarından biri olan Alibeyköyspor'da görev değişikliği yaşandı. Teknik Direktörümüz Gürkay Kızılbayrak ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran Alibeyköyspor, Alibeyköy'ün efsane isimleri arasına giren Rahmi Kalkan'la anlaştı. Kalkan ilk maçında lider karşısına çıktı.

Alibeyköyspor'un yeni hocası belli oldu. Bir döneme damga vurmuştu
09 Aralık 2023 - 00:13

2022-2023 sezonunda İstanbul Süper Amatör Liginde şampiyon olan  Alibeyköyspor Bölgesel Amatör Lig'inde ilk haftalarda şanssız sonuçlar aldı. Alınan başarısız sonuçlar üzerine Alibeyköyspor yönetimi, teknik direktör Gürkay Kızılbayrak ile karşlıklı anlaşarak yollarını ayırdı.




YENİ HOCA  ALİBEYKÖSPOR EFSANELERİNDEN

Teknik direktörle yollarını ayıran Alibeyköyspor'un yeni hocası belli oldu. Yönetim Alibeyköyspor'un eski efsane isimlerinden biri olan Rahmi Kalkan ile anlaştı. Aile boyu futbol dünyasından gelen Rahmi Kalkan, son olarak Eyüpspor’da Profesyonel Takım Antrenörü olarak görev yapıyordu. Kalkan, daha önce  Kasımpaşa, Sancaktepe, Çengelköyspor, Beyoğlu Yeniçarşı, Kemerburgaz gibi çeşitli takımlarda görev yaptı.


Teknik direktör Rahmi Kalkan

ALİBEYKSPOR YENİ HOCASINI BÖYLE DUYURDU

"Alibeyköylü olan Rahmi Kalkan Hocamız, takımımızda geçmiş dönemlerde Gençlik Gelişim Antrenörü, Süper Gençler Ligi Teknik Sorumlusu, Profesyonel Takım Antrenörü gibi görevlerinin ardından 2.Ligde ve 3 Ligde Alibeyköyspor’un başında teknik direktör olarak görev yapmıştı. Alibeyköy’ümuzun yeni hocası olan 1965 doğumlu Rahmi Kalkan, Kulübümüzle dün anlaştığı için bugünkü Beylikdüzü maçında tribünde yer alacak.




İBB'NİN İLK TAKIM KAPTANI

"Futbola ve Antrenörlüğe Alibeyköyspor’da başladı Rahmi Kalkan, futbola 1982 yılında Alibeyköyspor’da başlamış ve A takıma kadar yükseldikten sonra İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a transfer olmuştu. İETT, İSKİ ve İtfaiye Müdürlüğü takımlarının birleşmesi ile oluşturulan İBB’nin ilk takım kaptanı olma özelliğini de taşıyan Kalkan, daha sonra Beykoz 1908, Eyüp, Kasımpaşa ve Üsküdar Anadolu’da forma giydikten sonra futbolu ilk Kulübü olan Alibeyköyspor’da bırakmıştı.
Hocamıza Başarılar Diliyoruz."



LİDERLE BERABERE KALDI

Alibeyköyspor yeni teknik direktör Rahmi Kalkan yönetimindeki ilk maçında grupta  lider durumda bulunan Beylikdüzüspor deplasmanından 1 puan ile döndü.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum