İzmir'de dehşet! Yeni evli çiftin tartışması cinayetle son buldu

İzmir'de bir kadın tartıştığı kocasını bıçakla yaraladı. Feci olayda ağır yaralanan Fırat Bozkurt hayatını kaybederken Ş.B. gözaltına alındı. İkilinin arasında geçmiş evliliklerinden dolayı tartışma yaşandığı ve cinayetin yaşanan kıskançlık kavgasında sonra işlendiği ortaya çıktı

İzmir'de dehşet! Yeni evli çiftin tartışması cinayetle son buldu
09 Ocak 2024 - 15:47 - Güncelleme: 10 Ocak 2024 - 00:12

Korkunç olay, gece yarısı saat 01.30 sıralarında bir apartmanda meydana geldi.

Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun haberine Fırat Bozkurt ile Ş.B. bir ay önce üçüncü evliliklerini yaparak hayatlarını birleştirdi.

ÖNCE KAFEDE TARTIŞTILAR

İddialara göre evlenen ikili arasında eski evliliklerinden dolayı tartışmalar yaşandı. Olay akşamı ikili önce bir kafeye gitti. Eğlenmek için kafeye giden ikili arasında bir tartışma daha çıktı. Ş.B. kafeden ayrılarak eve gitti.

EVDE BIÇAKLADI

Eve giden Ş.B., eşinin peşinden eve gelmediğini görünce iddialara göre, yeniden kafeye gitti. Ş.B. kafede oturan eşini alarak eve geri döndü. Evde ikili arasında eski eşlerle olan bağlantıdan dolayı yeniden tartışma yaşandı. Tartışma alevlenince, Ş.B. mutfaktan aldığı bıçağı, eşi Fırat Bozkurt’un kalbine sapladı.


GÖZALTINA ALINDI

Eşini bıçaklayarak öldüren Ş.B. o sırada evde olan ve şoka giren eski eşinden olma 18 yaşındaki oğlu Ç.G.’yi komşuya gönderdi. Gürültü seslerini duyan bina sakinlerinin ihbarı üzerine adrese polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Fırat Bozkurt’un yaşamını yitirdiği tespit edildi. Ş.B. gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturmaya devam ediliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum