''KORKU SOKAĞI'' 'SANAT SOKAĞI'NA DÖNÜŞTÜ.

Susurluk Belediyesi, atıl durumda olan ve vatandaşların çekinerek gitmedikleri, bağımlıların mekanı haline gelen korku sokağını 'Sanat Sokağı' haline dönüştürdü. Detaylar haberimizde

''KORKU SOKAĞI'' 'SANAT SOKAĞI'NA DÖNÜŞTÜ.
01 Kasım 2023 - 22:38 - Güncelleme: 01 Kasım 2023 - 23:28



Salih Aluş'un özel haberi...

Karanlık ve atıl durumdaki sokağa,Kültür Evi,kütüpnane,Ömür Üreten Kadınlar Gelişim Atölyesi,halı saha tesisleri, çay bahçesi yapan ve çevreyi ışıl ışıl ışıklandıran  Susurluk Belediyesi, sokağı şenlendirdi. Artık vatandaşlar 'Sanat Sokağı'ndan gönül rahatlığıyla geçebiliyor ve sosyal tesislerden faydalanıp, çay bahçelerinde keyifle çay ve kahvelerini yudumluyorlar.




ÖĞRENCİLERE ÇAY KAHVE ÜCRETSİZ

Öğrencilerin sessiz ortamda huzur içinde ders çalışmaları için modern Kütüphane de açtıklarını belirten Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney





"Kütüphanemiz,Türk klasikleri ve dünya klasiklerinden oluşan bir kütüphane, kütüphanemizde internet var,çay var kahve var,, bu hizmetlerden öğrencilerden para almıyoruz,burda büyük bir sakinlik var.




Çocuklarımız bu ortamda yardımlaşma ve dayanışma içinde çalışıyorlar. Lise,üniversite giriş sınavlarına çalışıyorlar.Mastır ve doktora konularında bile çalışmalar yapıyorlar'dedi.



İNANILMAZ, OKULLAR KAZANDILAR.

Kütüphaneye gelen çocukları toplayarak konuştuğunu belirten Başkan Güney,'inanılmaz okullar kazanmışlar,bu gurur bana yeter,nitelikli yaptığımız işlerden biri de bu' ,diyerek sözlerine devam etti.Susurluk Belediyesi olarak Cumhuriyetin Kuruluşunun 100.Yıl Dönemi nedeniyle orta öğrenimdeki tüm çocuklara kırılmaz kalem ve çantasını,spor kulüplerine de spor malzemeleri hediye etti.



BORÇTAN,PARASI OLAN BELEDİYEYE.

Başkan Güney 'Borçla aldığımız belediyenin tüm borçlarını ödedikten sonra,artık parası olan bir belediye haline getirdik. Bunu da tüm personelimiz ile birlikte,israftan kaçarak yatırımları doğru yerlere kullanarak yaptık.Tüm personelime özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum'diyerek çalışmaları hakkında bilgi verdi.




Susurluk Belediyesi tarafından yapılan, halkın boş zamanlarında dinlenmek ve piknik yapmak için gittikleri Çaylak'taki mesire alanını yeniden düzenleyerek, ziyaretçilerin rahat etmeleri için dekor etti.




Titizlikle yapılan modern masalar ve çeşme, ziyaretçiler tarafından beğeni ile karşılanıyor. Piknikçiler 'Başkanımız Nurettin Güney'e çok teşekkür ediyoruz,bizlerin rahat etmesi için her ayrıntıyı düşünmüş'diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.











 

YORUMLAR

  • 0 Yorum