Silahtarağa Mahallesi'nin,'PARLAYAN YILDIZI'  Muhtar Adayı Recep İnal iddialı konuştu.

31 Mart yerel seçimler yaklaştıkça heyecan artıyor. Bu heyecan arasında muhtarların yarışıda yer alıyor. Muhabir Tv"nin güçlü kalemi Salih Aluş, Eyüpsultan Silahtarağa Mahalle muhtar adaylarını nabzını yokladı...

Silahtarağa Mahallesi'nin,'PARLAYAN YILDIZI'  Muhtar Adayı Recep İnal iddialı konuştu.
03 Mart 2024 - 17:38


Salih Aluş'un kaleminden....

'BİZ KAZANINCA,KAYBEDEN OLMAYACAK'

Eyüpsultan Silahtarağa Mahallesi'nde yerel seçimlerde Muhtarlık yarışında adaylar arasındaki rekabet gün geçtikçe kızışıyor. Mahallede biri bayan olmak üzere dört  Muhtar adayı seçim çalışmalarını son sürat sürdürüyor. Değişik sloganlarla kendilerini seçmenlerine tanıtmaya çalışan muhtar adaylarının ilginç pankartları da mahalleye renk katıyor.



En iddialı Muhtar Adayı Recep İnal 'Biz kazanınca,kaybeden olmayacak', Silahtarağa Mahalle Muhtarı ve Adayı Erdem Akgün 'İşimiz Hizmet,gücümüz millet', diğer kadın aday Semra Gülbay 'Değişim için,kadının gücü!' ve Salih Kabacı 'Hizmet için talibim' pankartlarıyla mahallelinin dikkatini çekmeye çalışıyorlar.



Muhtar adayı Recep İnal ve eski muhtar Şevket Memiş.

SİLAHTARAĞA MAHALLESİNİN YILDIZ'I.

Silahtarağa Mahallesinde bu seferki muhtarlık seçiminin çok çekişmeli ve renkli geçeceğe benziyor.İlk kez muhtar adayı olan Recep İnal'ın azalarıyla birlikte özverili ve uyum içinde çalışmaları gözden kaçmıyor. Semt sakinleri Recep İnal'ı mahallelerinde 'Parlayan  Bir Yıldız' olarak görüyor.



Muhtarlık adaylığında iddialı olduğunu söyleyen Recep İnal, kapı kapı ev ev dolaşarak kendini tanıtıyor ve seçildiği taktirde vereceği hizmetleri bir bir anlatıyor. Mahallenin yıllardır muhtarlığını yapmış eski muhtar Şevket Memiş'i de ziyaret eden İnal,büyüğünden muhtarlık hakkında görüşlerini alarak tecrübesinden de faydalanıyor.



YEDİ GÜN,YİRMİDÖRT SAAT HİZMET.

'Biz kazanırsak,mahallemizde kaybeden olmayacak' sloganıyla dikkatleri üstüne çeken Silahtarağa Mahallesi Muhtar Adayı Recep İnal seçildiği taktirde vereceği hizmetleri şöyle sıraladı.






'7 gün 24 saat ulaşılabilir aktif muhtarlık, hepinizin müzdarip olduğu elektrik telleri ve sokak aydınlatmaları sorununun çözüme kavuşması, Bahar Turnuvası,sosyal yardımların en hızlı ve doğru yapılması, kültürel ve sosyal faaliyetler, ücretsiz ring servisleri, çöp konteynırlarının kapalı hale getirilmesi,okul giriş çıkışlarında trafik sorununun giderilmesi', hasta ve yaşlıların her türlü ihtiyaçlarının en kısa sürede giderilmesi, her pazartesi günü mahalle sakinlerinin görüş ve eleştirilerini almak ve eksikleri tamamlamak için, kahve içmeye davet, cadde ve sokakların yıkanması ve asfalt sorunu olan yerlerin düzeltilmesi,  muhtarlığa gelecek olan en ufak bir yardımın bile ne olduğu ve nereye verildiği konusunun mahalle sakinleriyle paylaşılması, yanlış yapılan ve hiç bir işe yaramayan trafik işaretlerinin  yeniden düzenlenerek, doğru yerlere konulması, deprem sonrası toplanma alanlarını gösteren işaret ve levhaların her cadde ve sokak başlarına konulması, her türlü, kamu kurum ve kuruluşlarıyla ortak çalışmalar yapılarak mahalle hakkında her türlü bilgilendirilmesi, sokaklara mobese kamera sistemlerinin kurulması konusunda gerekli mercilerle görüşüp mahalle sakinlerine bilgi verilmesi' gibi,  daha birçok projesinin olduğunu söyledi.



'KAMPANYALAR,SAYGI VE SEVGİ ÇERÇEVESİNDE YAPILMALI'

Turizm ve servis sektöründe şef olarak çalışan muhtar adayı Recep İnal 'Silahtarağa Mahallesi benim büyüdüğüm bir mahalle,iş sektöründe göstermiş olduğum başarı ve tecrübeyle,  mahalle sakinlerine hizmet vermek, mahallemizi daha güzel,yaşanılır bir mahalle haline getirmek için aday oldum. Allahın izniyle mahalle halkının desteğiyle de muhtarlığı hep birlikte kazanacağız. "



"hizmet bizden takdir halktan' dedi. Silahtarağa Mahalle Muhtar adayı Recep İnal, diğer rakipleri adaylara da başarılar dileyerek , çalışmalarda hiçbir muhtar adayının pankart ve afişlerinin yırtılmaması ve herşeyin saygı ve sevgi çerçevesi içinde yapılması gerektiğini belirtti.



 

YORUMLAR

  • 1 Yorum