ZARA'LILARA SELAM,TAM YOL BAŞKANLIĞA DEVAM'

Sivas'ın önemli ilçelerinden Zara'nın MHP'li Belediye Başkanı  Fatih Çelik ,31 Mart'ta yapılacak Yerel Seçimlerde MHP'den tekrar Belediye Başkan Adayı gösterildi. 2019 Yerel seçimlerinde rakiplerine fark atarak, Başkan seçilen  Fatih Çelik ilçe halkının gönlünü kazanmayı başardı...Salih Aluş yazdı...

ZARA'LILARA SELAM,TAM YOL BAŞKANLIĞA DEVAM'
22 Ocak 2024 - 19:59 - Güncelleme: 22 Ocak 2024 - 20:36





Salih Aluş'un kaleminde...

Zara Belediye Başkanı seçildikten sonra Belediye'nin ve makam odasının kapısını sonuna kadar halka açan Belediye Başkanı Fatih Çelik, derdi,sorunu ve isteği olan vatandaşların randevü almadan direkt olarak kendisine ulaşmalarını sağladı. Başkan Çelik'in bu tutumu ilçe halkı tarafından taktirle ve memnuniyetle karşılandı.




Zara Belediye Başkanı Fatih Çelik 'Bizim anlayışımızda önce insana hizmet vardır. İnsana hizmet yapacaksınız ki,hakka hizmet etmiş olasın. Ben ilçeme hizmet etmeyi boynuma bir borç biliyorum' dedi.




BOZKURT BAŞKAN.

Başkan seçildikten sonra, spora,eğitime,tarıma ve sanayiye vermiş olduğu desteklerle taktir kazanan Zara'nın BOZKURT Belediye Başkanı Fatih Çelik'in, bu dönemde de rakiplerine fark atarak Zara'ya yeniden Belediye Başkanı şeçilmesine kesin gözüyle bakılıyor.
Başkan Fatih Çelik' in evleri gezerek yaşlı ziyaretlerinde bulunup, hayır dualarını alması, okul ve spor kulüpleri ziyaretlerinde eğitime ve spora yardım ve destek vermesi Zara'lıların hoşuna gidiyor. Zara'lı vatandaşlar 'Bizler, Belediye Başkanımız Fatih Çelik'ten çok memnunuz, çalışkan bir kişi, bu seçimlerde de başkanımızı destekleyerek ve açık ara fark atarak yeniden Belediye Başkanı seçilmesini sağlayacağız' şeklinde konuşuyorlar.



BAŞKAN ÇELİK'TEN ŞEHİT AİLELERİNE ANLAMLI HEDİYE.

Belediye Başkanı Fatih Çelik, şehit ailelerini ziyaret ederek, Belediye tarafından hazırladıkları Geçmişten Bugüne Zara Şehitleri Albümünü hediye ediyor. Başkan Çelik, gelecek nesillerinde şehitlerimizi bilmeleri ve tanımaları için kalıcı bir eser olarak Geçmişten Bugüne Zara Şehitleri Albümünü hayata geçirdiklerini ve böyle bir eseri halka hediye etmekten memnun olduklarını belirtti.



BÜYÜKLERİ ZİYARET

Geleneksel hale getirdiği yaşlı ziyaretlerine hız kesmeden devam eden  Başkan Çelik. 'Birbirinden kıymetli İlçe büyüklerimizi ziyaret ederek, hasbihal ediyor ve dualarına talip oluyoruz. İstek ve ihtiyaçları yerinde dinleyerek,  faydamızın dokunabileceği her alanda yanlarında olmaya özen gösteriyoruz' dedi.



ZARA MODERN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
 BİNASINA KAVUŞUYOR.

Belediye Villa kent yolunu yeniden düzenlenerek, halkın yürüyüş yolu olarak da kullanabileceği modern bir hale getirildi. Elverişsiz halde olan yol da ilk olarak zemin düzenleme çalışmaları gerçekleştirildi ve akabinde sıcak asfalt çalışmaları tamamlanarak,  Zara' lıların hizmetine sunuldu. Başkan Çelik yapımı devam eden İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binasında da incelemelerde bulundu. Binanın tamamlanması ile birlikte Zara'lılar modern bir Emniyet Müdürlüğü binasına kavuşmuş olacak, binanın açılışına sayılı günler kaldığı bildirildi.



Belediye Başkanı Fatih Çelik , Yeşil Zara Gönüllüleri tarafından düzenlenen Badem Tohumu Dikim programında tohum dikimi de yaptı. Davetlerinden ötürü Yeşil Zara Gönüllülerine teşekkür eden Çelik, programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese ayrıca teşekkürlerini iletti.



Gününü boş geçirmeyen Başkan Fatih Çelik sık sık 4 Eylül Taha Akgül stadyumunda antrenman yapan Zaraspor takımının idmanını da ziyaret ediyor, futbolculara moral veriyor. Başkan ÇELİK Takım Antrenörü Yılmaz ÖNCÜ ve teknik heyetten Takımın durumu ve çalışmaları hakkında   bilgi alarak başarılar diliyor.




ÇOCUKLARA KARNE HEDİYESİ,MÜTHİŞ EĞLENCE.

Zara Bediyesi tarafından okulların tatil olmasıyla birlikte,çocuklara karne hediyesi olarak etkinlik  düzenlendi. Etkinlite birbirinden renkli gösterilere çocukların yoğun ilgi gösterdiği görüldü.



Programda konuşan Çelik; "Geleceğimizin teminatı siz kıymetli çocuklarımız için her zaman elimizden gelenin en iyisini yapmaya özen gösterdik. Eğitim alanında basarılarınız devam ettiği sürece bizler de sizin için çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz" dedi.




FATİH ÇELİK KİMDİR?

1982 yılıda Zara'nın Korkut Köyü'nde doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Zara Gazi İlköğretim okulunda, lise eğitimini Zara Çok Programlı Lisesinde tamamlamıştır. Üniversite eğitimini Cumhuriyet Üniversitesi Cumhuriyet Meslek Yüksekokulu Muhasebe bölümünde Önlisans derecesi ile tamamlamıştır. Lisans Eğitimini Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinde tamamlamıştır. Yüksek Lisans eğitimini ise Cumhuriyet Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Muhasebe-Finans ve Bankacılık alanında tamamlamıştır.




2005 yılından itibaren muhasebecilik mesleği ile tanışmıştır. Ayrıca Sosyal Güvenlik Danışmanlığının yanısıra Adalet Bakanlığı ceza mahkemelerinde uzlaştırıcı, Arabuluculuk ve Bilirkişilik yapmaktadır.



Ülkü Ocaklarında ve MHP Sivas İl Başkanlığında İl muhasebeciliği, İl Başkan yardımcılığı  ve bölge Başkanlığı gibi çeşitli görevlerde bulunmuştur. 
31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçiminde Belediye Başkanı olarak seçilmiştir. Fatih Çelik evli ve iki çocuk babasıdır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum