19 yaşındaki Asiye Nur Atalay eski erkek arkadaşı tarafından katledildi

İstanbul’da 19 yaşındaki Asiye Nur Atalay, ayrılmak istediği eski sevgilisi tarafından başından vurularak öldürüldü. Atalay’ın ifadesi alınan arkadaşının “Silahını Asiye’nin çantasına koydu. Yürüdüler” dediği öğrenildi. Çok sayıda suç kaydı olan Ümit K. Kısa süre sonra yakalandı

19 yaşındaki Asiye Nur Atalay eski erkek arkadaşı tarafından katledildi
05 Mayıs 2022 - 16:56




Muhabir Tv

Olay, Esenler, Turgut Reis Mahallesi, Şehit Ali Karahan Caddesi’nde 00.30’da yaşandı. Muhabir Tv'nin ulaştığı  İddiaya göre, Asiye Nur Atalay bir süre önce sevgilisi Ümit K.’dan ayrılmak istedi. Ancak Ümit K. genç kızın ayrılma isteğini kabullenemedi. Saplantılı olarak genç kızı takip ettiği iddia edilen Ümit K.’ gece yeniden Atalay’ın kaldığı mahalleye gitti. Konuşmak istediğini söyleyen Ümit K., kendisinden ayrılan kız arkadaşının başına ateş ederek öldürdü. Daha sonra ise kayıplara karıştı. Asiye Nur Atalay olay yerinden kaçarken, başından vurulan genç kız hayatını kaybetti.


ARKADAŞININ İFADESİ ALINDI

İlçe ekipleri ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı. Olay sırasında Asiye Nur Atalay’ın yanında olan arkadaşı E.Y.’nin ifadesine başvuruldu.  E.Y.’nin ifadesinde  “ E.Y.’nin Asiye ile yürüyorduk. Ümit ile karşılaştık. Elinde silah vardı. Silahı Asiye’nin çantasına koydu. Sonra yürüdüler, bir süre sonra silah sesi duyduk.” dediği öğrenildi.

SUÇ DOSYASI KABARIK ÇIKTI

Genç kızın cesedi Adli Tıp Kurumu Morguna gönderilirken, polisin saldırganın yakalanması için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda katil zanlısı Arnavutköy’de yakalandı.  Yakalanan zanlının uyuşturucu madde ticareti, kasten yaralama, gasp ve hırsızlık suçların bulunduğu toplam 16 ayrı suç kaydı çıktı.

Katil zanlısı

















 

YORUMLAR

  • 0 Yorum