4 gün önce Muharrem İnce'nin adaylıktan çekileceğini yazmıştı.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce bugün Cumhurbaykanlığı adaylığından çekildiğini duyurdu. Muharrem İnce'nin adaylıktan çekileceğini 4 gün önce yazan polis adliye muhabiri twitter da alay konusu olmuştu. Dediği ortaya çıktı şok oldular.Tüm detaylar haberimizde

4 gün önce Muharrem İnce'nin adaylıktan çekileceğini yazmıştı.
11 Mayıs 2023 - 20:41 - Güncelleme: 11 Mayıs 2023 - 21:20

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, parti genel merkezi önünde bugün basın toplantısı düzenleyerek Cumhurbaykanılğı adaylığından çekildiğini açıkladı.  İnce şunları söyledi:
"İlçe, il yönetimlerinde bulundum, 5 dönem milletvekilliği yaptım, Cumhurbaşkanı adayı oldum, parti kurdum. 40 yılın üstünde mücadele ediyorum.

Yanlışa yanlış , doğruya doğru dedim. 40 yılın içerisinde haksızlık yaptığım insanlar olabilir. Bu son 45 günde gördüklerimi, 45 senede görmedim.






OZAN KELLECİ 4 GÜN ÖNCE YAZMIŞTI

Polis-Adliye muhabiri olan gazeteci Ozan Kelleci, 4 gün önce Twitter hesabından "Muharrem İnce ve Sinan Oğan adaylıktan çekilecek" diye yazdı. 7 Mayıs'ta attığı bu twit büyük ilgi gördü. Ancak ilgi gören twitte pek inananlar olmayarak adete alay edercesine karşılık verenler oldu.





ŞOK OLDULAR

Muharrem İnce'nin istifa açıklamasının ardından Ozan Kelleci'nin bu twitti yeniden gündeme gelerek paylaşımlar yapılmaya başlandı. O gün Kelleci'yle alay edenler şok İnce'nin bu açıklamasının ardından adeta şok geçirdiler. İnce'nin bu açıklamasının ardından Kelleci tarafından renkli gülümseden paylaşımlar yapıldı.


GÖZLER ŞİMDİ SİNAN OĞAN'DA

Muharrem İnce'nin adaylıktan çekileceğini  bilen gazetecinin diğer tahmini olan 'Sinan Oğan'da adaylıktan çekilecek' tahmini merak edilmeye başlandı.


İŞTE O PAYLAŞIMLAR;









Ozan Kelleci Kimdir? Ozan Kelleci'nin Hayatı, Kaç Yaşında, Nereli?

Ozan Kelleci bir dönem Habertürk TV'de çalışmıştı


YORUMLAR

  • 0 Yorum