ADNAN OKTAR OPERASYONUNDA: Ünlü oyuncunun yeğeni de gözaltında

Adnan Oktar suç örgütünün güncel yapılanmasına yönelik üç ilde operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 15 kişiden birinin de ünlü  oyuncu Şener Şen’in yeğeni Aslı Efeoğlu olduğu ortaya çıktı. 5 yıl önce düzenlenen operasyonda gözaltına alınan Efeoğlu tutuklanmış daha sonra serbest bırakılmıştı.

ADNAN OKTAR OPERASYONUNDA: Ünlü oyuncunun yeğeni de gözaltında
27 Nisan 2023 - 17:31





İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu koordinesinde, Adnan Oktar organize suç örgütünün güncel yapılanması ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik çalışma yaptı. Muhabir Tv özel  haberine göre yapılan çalışmalarda örgütün serbest kalan üyelerinin de desteği ile faaliyetlerin yeniden organize edilmeye çalışıldığı bilgisi savcılığı ve polisi harekete geçirdi.


3 ilde Adnan Oktar yapılanmasına operasyon : 15 şüpheli yakalandı - Son Dakika Haber



OPERASYON DÜZENLENDİ

Çalışmalarını tamamlayan ekipler, organize suç örgütünün güncel yapılanmasında yer aldığı değerlendirilen 23 şüphelinin yakalanmasına yönelik İstanbul, İzmir ve Samsun'da belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda 15 şüpheli yakalandı. Yapılan çalışmalarda liste de gözaltı kararı verilen isimler arasında 4'ünün de yurt dışında olduğu tespit edildi.





ÜNLÜ OYUNCUNUN YEĞENİ DE GÖZALTINDA

Düzenlenen operasyon kapmasında gözaltına alınan isimler arasında ünül oyuncu Şener Şen’in yeğeni Aslı Efeoğlu’da bulunuyor Efeoğlu, 2018 yılında Adnan Oktar ve suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınmıştı. Tutuklanarak cezaevine gönderilen Efeoğlu daha sonra tahliye olmuştu.






2018 YILINDA OPERASYON DÜZENLENMİŞTİ
Adnan Oktar ve suç örgütü üyelirene 11 Temmuz 2018'de operasyon düzenlenmişti. Düzenlenen operasyonda 176 kişi gözaltına alınmıştı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum