Altgeçitte mucize kurtuluş: Tırnaklarımla tutundum

Şanlıurfa'yı vuran selde mucizevi bir kurtuluş yaşandı. 21 yaşındaki Mehmet Yusuf Rat, tam 7 saat boyunca su dolu altgeçitte kurtarılmayı bekledi. Yusuf...

Altgeçitte mucize kurtuluş: Tırnaklarımla tutundum
16 Mart 2023 - 16:34

Mehmet Yusuf Rat, Şanlıurfa'daki sele Abide Kavşağında altgeçitte arabasında yakalandı. 7 saat boyunca kurtarılmayı bekledi. Rat, kâbus gibi geçen 7 saati CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'e anlattı.

Aracımla çıkıyordum tam, dere taştı. Su akınca arabalar geri geri gelmeye başladı. O an kaza yaptık. Sonra bir dakika içinde su doldu. Dünkü görüntülerdeki gibi. 1-2 saat kurtarılmayı bekledim. Parmakla tam tepeden suyu ölçüyordum. 2 saatten sonra ben de ümidimi bıraktım. Sesim daha yeni açıldı. Polisler bizi kurtardı ama bu bir mucizeydi. 7 saat boyunca köprünün tam tavanındaydık.

Çıkarılırken bir fotoğrafım var. Her şeyim pislik içinde, bir tek burnum temiz. O da anayolun altında bir delik gördüm. Burnumu sadece oraya koyabildim. Aşağısı zifiri karanlık. Dışarıyı görünce dünyaya yeni mi geldim, yeni mi doğdum" diye hissettim.

Şimdi de aracının altgeçitten çıkmasını bekleyen Fat, "Çalışıyorlar, biz de mecburen bekleyeceğiz." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum