Arzu Okay'ının son hali görenleri şaşırtıyor ...ARZU OKAY KİMDİR?

Magazin Haberleri - İddialı sahneleri ile bir döneme damga vuran, Yeşilçamın unutulmaz isimleri arasında yer alan Arzu Okay son haliyle görenleri şaşırttı....

Arzu Okay'ının son hali görenleri şaşırtıyor ...ARZU OKAY KİMDİR?
03 Mayıs 2023 - 14:03
Yeşilçamın gözde güzeli Arzu Okay adeta yıllara meydan okuyor.Duru güzelliği ile büyüleyen ve Türk sinemasına damga vuran Arzu Okayın son halini görenler çok şaşırıyor.






Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü ismin son halini görenler Efsane desem az mı kalır, Hala çok güzelsiniz, Güzelliğinizden bir şey kaybetmemişsiniz yorumlarında bulundu.


 

 

10 yaşındayken Zeki Müren ile fotoromanda oynamasıyla başlayan şöhreti, Saklambaç gazetesinin yarışmasını kazanmasıyla devam etti. Bir dönemi güzelliği ile sarsan Okay uzun süre Fransa'da yaşadı. Şu an ise Foça'da kızıyla birlikte yaşıyor.



Arzu Okay'ının son hali görenleri şaşırtıyor - Son Dakika Magazin Haberleri


Oyunculuğu bıraktıktan sonra Fransa’ya yerleşip tekstil işiyle uğraşmaya başlayan Okay 2017 yılında Yemekteydik ve Karar Verdim filminde rol almıştı.


mqdefault

 

ARZU OKAY KİMDİR?

Arzu Okay, Ekim 1954 yılında İstanbul‘da doğdu.14 yaşındayken Zeki Müren‘le fotoromanda oynadı. Saklambaç gazetesinin açtığı yarışmaya katılıp kazandı.


Yeşilçam'ın yıldızı Arzu Oktay'ın son hali olay oldu!



1970 yılında ‘Sinema Yüz Güzeli’ seçildi. Ardından İtalya‘daki yarışmada 4. Oldu. 1970 yılında Ayhan Işık ile başrolünü paylaştığı ‘Ölünceye Kadar’ isimli film ile sinemaya adım attı. 70li yıllarda seks filmleri furyasında Türk sinemasını kasıp kavuran filmlerde Ali Poyrazoğlu, Bülent Kayabaş, Aydemir Akbaş, Hadi Çaman, Mete İnselel gibi isimlerle birlikte rol aldı.


1



1984 yılında Paris‘e gitti ve dericilik üzerine ticarete atıldı. 1984-1986 arasında Paris’te iş yeri açtı. 1990 krizinde battı. Sonra tekrar toparlandı.




Bir dönemin erotik yıldızı Arzu Okay'ın son haliArzu Okay, 1985 yılında Paris’de tanıştığı bir Fransız ile evlendi. 7 sene sonra boşandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum