ATILIMLARI İLE GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Sanayi ve otomobil sektöründe birçok başarılı atılımlar yapan Şanlıurfalı genç iş insanı Arif Önkol, televizyon dünyasınada hızlı girdi. Kısa bir süre önce Şanlıurfa'da aldığı bir kanalı BFZTürk olarak adını değiştiren Önkol, kurduğu yeni ekiple, TV kanalını kısa sürede sayılı isimler arasına koymayı başardı. Detaylar haberimizde...

ATILIMLARI İLE GÖZ KAMAŞTIRIYOR
13 Aralık 2023 - 17:47 - Güncelleme: 13 Aralık 2023 - 18:12

VİZYONU İLE PARMAK ISIRTIYOR! 

Medya sektörüne giren ve kısa sürede önemli başarılara imza atan bir TV kanalına çeviren bir ismi konuşmaya başladı. Önkol Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Arif Önkol son dönemde gerek sanayi gerek otomobil ve gerekse televizyonculuk anlamında ortaya koyduğu vizyon ile kendine hayran bıraktırıyordu.



İş insanı Arif Önkol


Şanlıurfa iş dünyasının ekol isimlerinden birisi olan ve yakında hayatı anlatılan bir kitap ile okurlarla buluşması beklenen Fevzi Önkol'un oğlu Arif Önkol başarılarına bir yenisini ekledi.


TELEVİZYON DÜNYASINA HIZLI GİRİŞ YAPTI! 

Şanlıurfa ve Gaziantep sanayisinde başarılı yatırımlarının yanı sıra otomobil sektörünün de bölgedeki en önemli isimlerinden olan Arif Önkol kısa bir süre önce aldığı bir TV Kanalını kurduğu özel ekiple kısa sürede saygın kanallar arasına sokmayı başardı.. 



Önkol ve TV kanalı ekibi

KANALA VİZYON GETİRDİ

Kanalın adını BFZTürk olarak değiştirerek, bu alana hızlı giriş yapan Önkol, kurduğu ekiple kısa bir sürede önemli başarılara imza attı. Dürüst ilkeli ve doğru habercilik kavramı içinde TV dünyasında yer edinen Önkol, BFZTürk'ün vizyonunu  yükseklere taşıdı.




BAŞARILI SEMPATİK VE KARİZMATİK! 

İş ve televizyon dünyasında yaptığı yatırımlardaki başarısını işçiler ile kurduğu güçlü duygu bağına, sevgi ve saygıya bağlayan Arif Önkol sempatik tavırları ve karizması ile de büyük beğeni topluyor. 


ULUSAL BASININ İLGİSİNİ ÇEKEN İSİM

Şanlıurfalı genç iş insanı yaptığı yatırımlarla da ulusal basının dikkatini çekti. Önkol, Ulusal Medya tarafından takip edilen isimler arasında yer alıyor.



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum