AYLARDIR BU ÜÇLÜ KONUŞULUYOR : GÜLPINAR, ARPAK VE KİTAP

Şanlıurfalı ses sanatçısı ve yazar Ekrem Arpak'ın kaleme aldığı "M.K.G. Babasının oğlu " adlı kitap Türkiye gündeminden düşmedi. Aylardır konuşulan kitap ve Arpak'a büyük ilgi devam ediyor.

AYLARDIR BU ÜÇLÜ KONUŞULUYOR : GÜLPINAR, ARPAK VE KİTAP
21 Şubat 2022 - 19:43

Şanlıurfa bu kitapla çalkalanıyor: Bir hafta içinde 4 baskı yaptı

BÜYÜK İLGİ 

Arpak'ın bölge zenginlikleri ve sorunlarını kaleme alıp , finalinde AB Uyum Komisyonu Başkanı, Şanlıurfa milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar'ın vizyonunu, adaletini, duruşunu ve aristokrat yapısını çözüm adresi olarak gösterdiği "M. K. G Babasının Oğlu"  adlı kitaba büyük ilgi devam ediyor.

ŞANLIURFA BABASININ OĞLU İLE İNLEDİ!

HERKES ONU MERAK EDİYOR!

Arpak'ın bu paşarılı çalışmasının ardından Şanlıurfa milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar bir anda merak edilen isim oldu. Bir çok arama motorundan "Mehmet Kasım Gülpınr kimdir"  diye aranırken,  kitap ve yazarı  Arpak'a da  ulusal  ve sosyal medyada büyük ilgi gösteriliyor.

Sanatçı yazar Ekrem Arpak kimdir? Nerelidir? kaç yaşında?

GÜLPINAR ÇOŞKUSU

Kitaba adını veren Mehmet Kasım Gülpınar, Diyarbakır'dan, İstanbul, Mersin, Adıyaman ve  Van'a uzanan geniş bir yelpazede çok sevilen bir isim olarak biliniyor. Özellikle Z kuşağının Gülpınar'ı rol model edinmeleri dikkatlerden kaçmıyor.



Diyarbakır, Adıyaman, Şanlıurfa, Mersin başta olmak üzere Güneydoğu Anadolu Bölgesinde halkın güvendiği ve adeta bir umut olarak gördüğü Gülpınar " M. K. G Babasının Oğlu " kitabından sonra  tüm bölgede heyecan dolu bir bekleyişe neden oldu.



HALK ONU İSTİYOR!

Vizyonel, entelektüel altyapısı, temiz geçmişi ve aristokrat kişiliği ile ön plana çıkan Gülpınar'ın kabinede olması gerektiğine inanan bölge halkı, bu umut ve beklentilerini sosyal medyada sık sık dile getirirken aynı zamanda kitabın imza günlerinde de coşku dolu sloganlar atarak beklentilerini duyurmaya çalışıyorlar.

Arpak'ın devam eden İmza günlerine ise büyük ilgi gösteriliyor.

Ekrem Arpak Şaşırttı


Katıldığı programın telefonları kilitlendi

Sanatçı yazar Ekrem Arpak'a Adıyaman'da büyük ilgi

YORUMLAR

  • 0 Yorum