Banka müdürü Seçil Erzan hakkında yeni iddialar

İstanbul’da Denizbank'ın Levent şube müdürü Seçil Erzan bankaya aralıklı dönemlerle 5 milyon lira para yatıran iş insanını dolandırdığı iddiasıyla tutuklanmıştı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen bu soruşturma kapmasında banka müdürü hakkında şikayetlerin arttığı ortaya çıktı. Bir iş insanı daha dolandırıldığı iddia ederek şikayette bulunduğu belirlendi. Edinilen bilgiye göre söz konusu banka şube müdürünün spor camiasından bazı ünlü isimleri de dolandırmaya kalktığı iddia ediliyor. Tüm detaylar özel haberimizde

Banka müdürü Seçil Erzan hakkında yeni iddialar
24 Nisan 2023 - 13:58
Muhabir Tv Özel Haber

İstanbul’da geçtiğimiz günlerde bir iş insanın 5 milyon dolar dolandırıldığı iddiasıyal ortaya çıkan skandalın boyutu giderek büyüdü.  Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu'nun gündeme düşen bomba haberinden sonra spor camiasında da birçok ünlü ismin dolandırıldığı iddiaları ortaya çıktı.

BANKA MÜDÜRÜ TUTUKLANMIŞTI

Bir iş insanın başvurusuyla başlanan soruşturma kapsamında  adı geçen Denizbank'ın Levent şubesi müdürü Seçil Erzan, Organize Suçlarla Şube Müdürülğü ekipleri tarafından yakalanmıştı. Savcılığın talimatı üzerine adliyeye götürülen Seçil Erzan tutuklanarak cezaevine gönderildi.




Dolandırıcılıkla suçlanan banka müdürü Seçil Erzan
 

ŞİKAYETLER ARTIYOR
 

Başlatılan soruşturma kapsamında, şikayetler artamya başladı. 5 milyon dolarla başlanan dolandırıcılık boyutu 80 milyona kadar uzanmaya başlandı. Bazı iş insanları ve spor camiasında bazı ünlü isimlerin şikayette bulunduğu iddia edilior.

FUTBOL DÜNYASINA ‘ÖZEL FON’ ŞOKU

Dolandırılanlar arasında ünlü teknik direktör olara Fatih Terim,  Emre Belözoğlu, Arda Turan, Fernando Muslera, Selçuk İnan, Semih Kaya gibi isimler yer aldığı iddia ediliyor.
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum