Başkandan önemli ziyaret...Azerbaycanla medya ilişkisi ele alındı

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Kurucu Başkanı Ali Rıza Yıldız'a Azerbaycan'dan dikkat çeken davet. İSBAM'ın daveti üzerine Azerbaycan'a giden Yıldız, önemli görüşmelerde bulundu.

Başkandan önemli ziyaret...Azerbaycanla medya ilişkisi ele alındı
04 Ağustos 2023 - 17:11
İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Kurucu Başkanı Ali Rıza Yıldaz'a Azerbaycan'ın önde gelen kuruluşlarından biri olan İSBAM'dan davet geldi. Yıldız davet üzerine, Azerbaycan'a giderek ikili görüşmelerde bulundu.




İSBAM başkanı Samir Adıgüzel ile buluşan Yıldız, Yı başta Azerbaycan Büyük Millet Meclisi Başkanı ile  Ana Muhalefet Partisi Başkanı olmak üzere  Karabağ, Bakü, Şuşa, Gence, Yevlah, Nahçıvan illerini ziyaret etti. 




TELEVİZYONA KONUK OLDU

Azerbaycan'ın 3 önemli televizyon kanalına davet edilen Yıldız, canlı yayında görüşlerini dile getirdi. Azerbaycan ve Türk medyasının kardeşliği, dostluğu, gönül birliği sayesinde çok verimli görüşmeler gerçekleşti. 




İkili görüşmelerde,  Eylül ayında Azerbaycan'a bir ziyaret daha  gerçekleştirilmesi, ayrıca Azerbaycanlı ekiplerin de Türkiye'ye  İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonunun misafiri olarak gelmesi konusunda planlar yapıldı.



Ali Rıza Yıldız,  Türk ve Azerbaycan medyalarının bundan sonra birlikte hareket edeceği ve işbirliği içinde olması konusunda karar alındığını belirterek  "Ayrıca Türkiye'de ve Azerbaycan'da birer temsilcilik açmaya karar verdik" dedi



YORUMLAR

  • 0 Yorum