Benan Kocadereli kimdir, kaç yaşında, nereli? Şafak Mahmutyazıcıoğlu eski eşi ile ilgili bilgiler..

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölüm haberi ve cenaze görüntülerinin ardından eski eşi Benan Kocadereli’nin hayatı merak edilmeye başladı. Peki, Benan...

Benan Kocadereli kimdir, kaç yaşında, nereli? Şafak Mahmutyazıcıoğlu eski eşi ile ilgili bilgiler..
31 Ocak 2022 - 14:01
"2 kız çocukları olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve Benan Kocadereli, 15 yıllık evliliğini geçtiğimiz yaz noktalamıştı. Cenazeye katılan Kocadereli, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Bu gelişmeler sonrasında hayatını kaybeden Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi merak edilmeye başladı.

BENAN KOCADERELİ KİMDİR?

Benan Kocadereli, Şafak Mahmut Yazıcıoğlu’nun eski eşidir. İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunu olan Benan Kocadereli, Otaku Homes isimli şirketin kurucusudur. Geçtiğimiz yaz ünlü sunucu Ece Erken'le dünyaevine giren avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Benan Kocadereli ile 15 yıllık evliliklerini kısa süre önce noktalamıştı. Çiftin bu evlilikten iki çocuğu var. nnKocadereli eski eşi ile henüz evliyken birlikte olduğunu öne sürdüğü Ece Erken'in oturduğu evin önüne gelerek aracının sağ ve sol aynasını kırdığını belirtip ünlü sunucuya, 10 bin TL maddi tazminat 100 bin TL de manevi tazminat talebinde bulunarak dava açmıştı.n"

SON VAZİFEMİZİ YAPTIK"

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybetmesi ardından Benan Kocadereli'den de ilk paylaşım geldi. Benan Kocadereli sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Son vazifemizi yaptık. Evlatlarımın babası nurlar içinde uyusun. Bizi yalnız bırakmayan, arayan, soran dostlarım, arkadaşlarım, ayrıca buradan mesaj atan yüzlerce iyi kalp hepinize teşekkür ediyorum" dedi."

YORUMLAR

  • 0 Yorum