"BİR MASAL ŞEHRİ ŞANLIURFA " ZİRVEDEN İNMİYOR

Her pazar günü saat 14:50'de Beyaz TV ekranlarında yayınlanan "Bir Masal Şehri" adlı program zirveye yerleşti. Sanatçı ve yazar Ekrem Arpak'ın sunduğu program farklı bakış açısıyla her hafta izleyicisiyle buluşuyor.

"BİR MASAL ŞEHRİ ŞANLIURFA " ZİRVEDEN İNMİYOR
06 Kasım 2022 - 22:34 - Güncelleme: 06 Kasım 2022 - 22:58

ZİRVEDEN İNMEDİ

Yapımcılığını Derya Film Müzik ve Lotus Medya'nın yaptığı, gazeteci, yazar ve ses sanatçısı Ekrem Arpak'ın sunduğu  "Bir Masal Şehri Şanlıurfa" adlı program zirveye yerleşti. Beyaz TV'de her hafta pazar günü saat 14:50'de izleyicilerle buluşan prorgamı Serkan Dündaroğlu yönetmenliğini yapıyor.  İkinici sezonunda da  Şanlıurfa bölgesinin geniş prespektifini her yönüyle ele alan program, farklı bakış açısı ile izleyicleri tarihin derinliklerine götürüyor. 





BÖLGENİN DEĞERLİ İŞ İNSANLARINADA YER VERİLİYOR

Şanlıurfa'nın tarihi dokuları dışında, belediye başkanları, milletvikileleri ile birlikte başarılı insanlarınada yer verilen programda bu hafta GÜRBAĞ Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Halil Bağıban ağırlandı. 




SIRADA MARDİN VE  MERSİN VAR! 

Programın başarısı üzerine, proje kapsamı genişletildi.  Program Şanlıurfa Masalı sonrası Mardin ve Mersin masalları ile devam edeceği belirtildi.




AYNI ADLA KİTAP 

Programı sunan Arpak, Aralık ayında okurlarına ve izleyicilerine bir sürprizi olacak. Arpak, program adını taşıyan bir kitaplada piyasada yer alacak.





EKRE ARPAK KİMDİR? NERELİDİR? ARPAKLA İLGİLİ TÜM DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN






 

YORUMLAR

  • 0 Yorum