Bircan Bali'den Şok Eden Özel Hayat İtirafı

Sunucu Bircan Bali, Mart 2021’de Ömer Gezen’den boşandığını açıklamıştı. City’s Nişantaşı çıkışı görüntülenen Bali, özel hayatıyla ilgili şok eden bir itirafta bulundu. İşte detaylar...

Bircan Bali'den Şok Eden Özel Hayat İtirafı
12 Nisan 2022 - 17:10

'Söylemezsem Olmaz' sunucularından Bircan Bali, geçtiğimiz yıl iş insanı Ömer Gezen'den boşanmıştı.

Önceki gün Alişan'la boşanmanın eşiğinden dönen Buse Varol ile City's Nişantaşı çıkışı objektiflere takılan Bircan Bali, özel hayatı hakkında konuştu.

Ünlü sunucu, 2019 yılında Avukat Ömer Gezen ile nikah masasına oturmuş, Mart 2021'de ise tek celsede boşandıklarını duyurmuştu. Saygı adını verdikleri bir kızları olan Bali ve Gezen'in, ayrılıktan kısa süre sonra barıştığı ortaya çıktı.

"BİZİM NİKAHIMIZ DÜŞMEMİŞ"

Bali, "Eşim avukat. Anlaşmalı bir boşanma gerçekleştirdiğimizi sanıyordum. Fakat eşim 15 gün içerisinde boşanma dilekçesini imzalamamış. Yani aslında bizim nikahımız düşmemiş. Boşanmadık ama bir nikah tazeleme yapacağız herhalde. Olursa da yazın olacak" sözleriyle şaşırttı.

"EVLİ GİTTİM, BEKAR GELDİM"

Bircan Bali, sunuculuğunu yaptığı olduğu magazin programında, Ömer Gezen ile boşandığını duyurmuştu. Bali, "Evli gittim, bekar geldim. Saygı çerçevesinde bitti" demişti.

34 yaşındaki güzel, boşanma sebebini ise başka şehirlerde ikamet ediyor olmaları olarak açıklamıştı.

 

BİRCAN BALİ KİMDİR?

Bircan Bali kimdir, kaç yaşında ve nereli; Bircan Bali, 4 Ocak 1988 tarihinde dünyaya geldi. Bircan Bali, 33 yaşındadır. Bircan Bali, Söylemezsem Olmaz'da sunuculuk yapmaktadır.

Muğla Üniversitesi'nden mezun olan Bircan Bali, 6 Temmuz 2013 tarihinde Şenol İpek'le evlenmiştir. Çift, 2018 yılında boşanmıştır. Bircan Bali'nin baba tarafından memleketi aslen Adana'dır.

BİRCAN BALİ EŞİ KİM?

Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' adlı magazin programının sunuculuğunu yapan Bircan Bali, 2019 yılında Avukat Ömer Gezen ile evlendi. Çiftin bu evlilikten Saygı Karen adını verdiği çocuğu dünyaya geldi.

Çift, 25 Mart 2021'de sürpriz bir şekilde boşandı. Bircan Bali ve Ömer Gezen 2022 yılı itibarıyla ilişkilerine bir şans daha verdiğini duyurdu.

 

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum