Çağla Tuğaltay cinayetinde yeni gelişme: ÖZEL HABER

İstanbul'da 22 yıl önce vahşice öldürülen 15 yaşındaki Çağla Tuğaltay cinayetinde yeni gelişme yaşandı. 21 yıl önce gelen ihbar üzerine başlatılan soruşturma kapsamında ifadeler alındı. Ayrıca ortaya çıkan yeni bir bilgi dikkatleri mahalleye çevirdi

Çağla Tuğaltay cinayetinde yeni gelişme: ÖZEL HABER
19 Mart 2022 - 18:30 - Güncelleme: 19 Mart 2022 - 18:30


Muhabir Tv ÖZEL  HABER

Cinayet 5 Haziran 2000 yılında Şişli Fulya Mahallesi Narçiceği sokak numara  Çiğdem apartmanın üçüncü katında gerçekleşmişti. Okul dönüşünde evinde vahşice öldürülen 15 yaşındaki lise öğrencisi Çağla Tuğaltay cinayeti soruşturması devam ediliyor.




21 YIL SONRA İHBAR GELMİŞTİ

Çağla Tuğaltay dosyası ile ilgili bir çok kişinin DNA'sı alınan soruşturma kapsamında 21 yıl sonra ilginç bir ihbar gelmişti. Volkan Ö. adındaki bir kişi o dönem 17 yaşlarında ve mahallede oturduğunu belirterek olay günü karşılaştığı eli bıçaklı bir kişiden bahsetmişti. Bunun üzerine başlatılan soruşturma kapsamında, dosyada hiç bir hareketlilik yaşanmadı.





İKİ İFADE ALINDI

Bu ihbardan uzun bir süre sonra bir haber geldi. Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu'nun ulaştığı bilgilere göre, ihbarı yapan kişinin ek ifadesi alındı. Ancak tek soru sorulduğu öğrenildi. Ardından bir kişinin daha ifadesi alıdığı belirtildi.




ÖĞLEN SAATLERDE YAŞANAN OLAY

Şekeroğlu'nun ulaştığı bilgilere göre olay günü aynı mahallede ilgniç bir olay yaşandığı ortaya çıktı. İddialara göre yalnız yaşayan 25 yaşlarında birg enç kız sipariş veridği market çalışanı ile dairede sorun yaşadı.  Cüzdanını almak için odaya giden genç kız, kapı önünde beklediğini düşündüğü bakkal elemanını birden karşısında görünce şok yaşadı. Bu şok üzerine bakkal çalışanını apar topar dışarı çıkartan gneç kız daha sonra bakkal sahibini arayarak şikayette bulundu. Genç kız aldığı cevap ise ilginçti. 

TÜM BU SORULARIN CEVABI KANALDA

Çağla Tuğaltay cinayeti soruşturma kapsamında bu İki ifade neden alındı. 21 yıl sonra ihbarda bulunan kişiye ne soruldu? Bakkal sahibini arayan genç kız nasıl bir cevapla karşılaştı. Tüm bu detaylar gazeteci Mustafa Şekeroğlu'nun Youtube kanalında..
Aşağıdaki linki tıklayın lütfen...

TÜM BU SORULARIN CEVABINI DİNLEMEK İÇİN LİNKİ TIKLAYIN LÜTFEN




 

YORUMLAR

  • 0 Yorum