Cem Garipoğlu'nun mezarı nerede? Mezar taşında isim var mı yok mu? İşte mezarın son hali ve dikkat çeken detay

Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu yeniden gündeme geldi. Cezaevinde intihar etti iddia edilen Cem Garipoğlu'nun mezarı açılmak istendi. Cem'in gündeme gelmesiyle mezarı yeniden merak konusu oldu? Mezar taşında isim var mı? Mezarında dikkat çeken detay...Gibi bir çok yanlış bilinen bilgilerin cevabın detayları haberimizde.....

Cem Garipoğlu'nun mezarı nerede? Mezar taşında isim var mı yok mu? İşte mezarın son hali ve dikkat çeken detay
17 Mart 2024 - 07:18

Cinayete kurban giden Münevver Karabulut'un ailesi, Cem Garipoğlu'nun intihar ettiğine inanmayan aile Garipoğlu'nun mezarının açılmasını talep ediyor. 15 yıl önce vahşice Münevver Karabulut'un ölümüne sebep olan Cem Garipoğlu, korkunç olaydan 197 gün sonra avukatı tarafından polise teslim edildi. 5 yıl aranın ardından cezaevinde intihar etmişti.


Cem Garipoğlu'nun mezarının açılması için başlatılan soruşturmaya takipsizlik kararı - Son Dakika Haberleri


Gazeteci Mustafa Şekeroğlu'nun 12 yıl sonra ortaya  gündeme getirdiği Garipoğlu ailesi anne ve 3 çocuğu ile Münevver’in kanı bulaştığı ‘kanlı koltuk’ üzerinde gülerek poz vermesi, Cem Garipoğlu’nun ölümüyle ilgili yeniden şüpheleri ortaya çıkartmıştı.

SON DAKİKA: Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut talepte bulunmuştu... Savcılık tarafından talep reddedildi, Cem Garipoğlu'nun mezarı açılmayacak!


CEM GARİPOĞLU'NUN MEZARI NEREDE

Münevver karabulut'un babası Süreyya Karabulut'un avukatı aracılığı ile Cem'in mezarının açılması için savcılğa başvurması üzerine Cem'in mezarı yeniden merak edilmeye başlandı. Cem Garipoğlu'nun mezarı Üsküdar'da bulunan Karacaahmet Mezarlığı'da bulunuyor. 

Münevver Karabulut'un babası 'Cem Garipoğlu'nun mezarı açılsın' demişti! Karar verildi - Yaşam Haberleri


TOPRAĞA VERİLDİĞİNDE MEZAR TAŞINDA İSİM YOKTU

En çok merak edilenler arasında da Cem Garipoğlu'nun mezar taşında ismi yazılıyor mu? Yoksa yazılmıyordu? Muhabir Tv bu soruya açıklık getiriyor.  Cem Garipoğlu toprağa verildikten sonra henüz mezar taşında bir isim yoktu. Bu da rütin bir işlemle ilgilidir. Her ölen ve toprağa verilen kişi için hemen isimli mezar taşı yapılamıyor.  Ölen kişi toprağa verildikten sonra,  bazı özel mezarlarda görevliler tarafından belli bir gün sonra mezar taşı hazırlanıyor. Ya da ailenin siparişi üzerine mezar taşı ile mezarın mermerle çevrilmesi sağlanıyor.

İLK GÜN ÇEKİLEN FOTOĞRAFLAR ÜZERİNDEN GİDİLDİ

Cem Garipoğul toprağa verildikten sonra ve henüz mezar taşının işlemleri bitmeden çekilmiş fotoğrafları 'Cem'in mezarında ismini yazan mezar taşı yok' gibilerden haberler yapıldı. Araştırılmadan yapılmış bu tür haberler bi çok kafa karışılıkğına neden olmuştur.



MEZAR TAŞI VAR

Cem Garipoğlu'nun mezar taşında ismi yazılmıyor bilgisi yanlış bir bilgider. Cem Garipoğlu'nun mezar taşında ismi soyismi doğduğu tarih ve öldüğü tarih yazılı bulunuyor.

DİKKAT ÇEKEN DETAY

Mezarda dikkat çeken detay ise Cem Garipoğlu'nun mezar taşının iki tarafına fidan konulmuş ve fidanlar mezar taşını gizliyor. Mezarın ön tarafına daha büyük bir ağaç yerleştirilmiş ve mezarın rahat görülmesi engellenmiş.

İŞTE MEZARLIĞIN SON HALİ






















YORUMLAR

  • 0 Yorum